Kobieta go zdradzała z 25-lat młodszym. Jak twierdzi szwagier, robiła to przez 13 lat ich 15-letniego małżeństwa. Dla tego się rozpił. A co ty byś zrobił?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Kobieta go zdradzała z 25-lat młodszym. Jak twierdzi szwagier, robiła to przez 13 lat ich 15-letniego małżeństwa. Dla tego się rozpił. A co ty byś zrobił?
Zwykły odrażający przegryw życiowy jakich wielu. Chorobliwie uczulony na robotę. Leży w barłogu we własnym gównie, popija tani zajzajer, szuka usprawiedliwienia i litości "bo baba go zdradzała".
Jakby ludzie się tak staczali przez jakieś porażki życiowe to KAŻDY w tym kraju by tak kończył a jakoś nie kończy.
Jebać go i inne pasożyty. Alkoholicy i narkomani to są podludzie.
-Ernest Hemingway
Jakby ludzie się tak staczali przez jakieś porażki życiowe to KAŻDY w tym kraju by tak kończył a jakoś nie kończy.
Jebać go i inne pasożyty. Alkoholicy i narkomani to są podludzie.
mozna chlac, cpac, robic bardziej niebezpieczne rzeczy i zyc godnie, wygodnie, i przyjemnie. a takie scierwa ja kto z filmiku to jebac, pierdolone gowno do utylizacji i tyle a nie nagrywac to i jeszcze pokazywac komukolwiek
chuj mnie to interesuje, alkoholik z wyboru
O skurwesyn ale ma wielką chałupę...powinien przygarnąć rzeszę mu podobnych brakorobów, dobre miejsce dla nich.
Tragiczne jedynie jest to, że ludzie potrafią być na tyle słabi i głupi, że z durnych powodów potrafią popaść w alkoholizm, który zniszczy im życie.
Kurakk napisał/a:
mozna chlac, cpac, robic bardziej niebezpieczne rzeczy i zyc godnie, wygodnie, i przyjemnie. a takie scierwa ja kto z filmiku to jebac, pierdolone gowno do utylizacji i tyle a nie nagrywac to i jeszcze pokazywac komukolwiek
Dokładnie. Od niepamiętnych czasów (jakieś 12 lat) wciągam koks, MDMA, jaram zioło. Robię to tylko weekendowo, ponieważ w tygodniu przeszkadzałoby mi to w treningach na siłowni i w zarabianiu hajsu. Przeżyłem o wiele więcej niż zdradę głupiej baby, a mimo to z roku na rok pnę się po szczeblach kariery, zarabiam coraz więcej i wożę się coraz nowszymi autami. Jebać leniwe menelstwo
Coordinator napisał/a:
Dokładnie. Od niepamiętnych czasów (jakieś 12 lat) wciągam koks, MDMA, jaram zioło. Robię to tylko weekendowo, ponieważ w tygodniu przeszkadzałoby mi to w treningach na siłowni i w zarabianiu hajsu. Przeżyłem o wiele więcej niż zdradę głupiej baby, a mimo to z roku na rok pnę się po szczeblach kariery, zarabiam coraz więcej i wożę się coraz nowszymi autami. Jebać leniwe menelstwo
Jebać cię degeneracie też
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów