📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pijcie dalej piwka przy grillu jeden z drugim. Jesteście na dobrej drodze aby tak skończyć.
Cały laptop mu się trzęsie. Laptop który nagrywa pionowo.
kolejny kaznodzieja i wujek dobra rada... znajdź sobie znajomych czy coś...
Baca wracał z melanżu i chciał pierdnąć, ale zwieracz nie wytrzymał i buuum mina na chodniku. Teren prywatny wchodzisz na własne ryzyko.
a mógł się naćpać zamiast chlać
naprawdę , bawi to kogoś , chyba takich pedałków jak nagrywający , które nie widziały srającego faceta
elfis napisał/a:
naprawdę , bawi to kogoś , chyba takich pedałków jak nagrywający , które nie widziały srającego faceta
Ale wiesz, że gówna własnego nie wyciera się ręką ? No i sranie na ulicy też normalne nie jest...w sumie może u ciebie w getcie, któż to może wiedzieć...
Mój telefon wybuchł nie wytrzymał jakości 4 k
PhantomMask napisał/a:
Ale wiesz, że gówna własnego nie wyciera się ręką ? No i sranie na ulicy też normalne nie jest...w sumie może u ciebie w getcie, któż to może wiedzieć...
Idź nagraj takich stu i książkę o tym napisz, jakie to sranie na ulicy i grzebanie paluchami w dupie jest nieprawidłowe.
C0C0JAMBO napisał/a:
Mniemam, że rozrywka pod pawilonem to twoje szczytowe osiągnięcia a znajomych znasz tylko po ksywach.
Uderz w stoł a żuliki się odezwą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów