Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
===>Mam 13-sto letnie BMW, jestem młody, mieszkam na Wsi i często chodzę w dresie
Każdy dres z BMW pyta czy masz problem?ktoś ma jakiś problem
tak, napewno kogoś kto jeździ po pijaku i wie że po jednej kontroli leży, zatrzyma to że nie będzie miał prawka. Co mu za różnica czy bez prawka czy kompletnie najebany? Przecie umie jeździć...Skurwiel był już notowany za jazdę po pijaku. Wystarczyłoby gdyby wtedy stracił prawko dożywotnio.
W Polsce BMW to tak jak kiedyś w PRL-u czarna wołga, ludzie bali się, przeklinali psioczyli na te auta a tak na prawdę spuszczali się jak ktoś pozwolił im chociaż do takiego wsiąść
ty chyba sobie żąrtujesz
Może u ciebie na wsi auto za 5-6k zł jest warte spustu ale nie wszędzie tak jest.
tak, napewno kogoś kto jeździ po pijaku i wie że po jednej kontroli leży, zatrzyma to że nie będzie miał prawka. Co mu za różnica czy bez prawka czy kompletnie najebany? Przecie umie jeździć...
Jak napiszę, że można wydawać zezwolenia na zakup samochodów tak aby sprzedaż pojazdu osobie bez takiego dokumentu była nielegalna, to odpowiesz, że wtedy gość ukradnie auto, bo co takiemu zależy czy po pijaku czy kradzionym. Na wszelki wypadek najlepiej nie zrobić nic.
hakkuu15 -czemu usunąłeś filmik?
Przecież to nie był jego filmik, tylko jakiegoś portalu z tamtejszej miejscowości. Portal wywalił a nie autor.
Ja obejrzałem, zacząłem czytać komentarze potem rozmawiałem przez tel. pomyślałem zapiszę na dysk bo pewnie skasują gdy chciałem to zrobić było już za późno...
Każda kurwa, która postanowiła wsiąść za kierownicę po "kilku głębszych", w razie spowodowania wypadku(i nie ważne, czy z ofiarami śmiertelnymi czy bez) powinna być kurwa wieszana publicznie. Ot tak, żeby pokazać czym to grozi.
To byś wszystkich naszych polityków wywieszał, co by miało sens.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów