-dostanie najsurowszy możliwy wyrok
-w więzieniu zrobią mu z dupy jesień średniowiecza
-"zjedzą" go wyrzuty sumienia
-nie rozmnoży się
Pewnie jak wypadek autokaru spowoduje pijany kierowca i wszyscy pasażerowie zginą to nawet policja nie przyjedzie. Skurwysyństwo jak nigdzie na świecie. Wszędzie poza Polską już by samosąd był dawno zrealizowany i pamiętali by tylko o ofiarach a nikt by o sprawcy nie wspomniał...
Pewnie jak wypadek autokaru spowoduje pijany kierowca i wszyscy pasażerowie zginą to nawet policja nie przyjedzie. Skurwysyństwo jak nigdzie na świecie. Wszędzie poza Polską już by samosąd był dawno zrealizowany i pamiętali by tylko o ofiarach a nikt by o sprawcy nie wspomniał...
Jedna skromna różnica, 25 lat to jest za zabójstwo, a nie za wypadek. Jeżeli kierowca tego bmw nie zrobił tego celowo to mówimy o wypadku a nie zabójstwie.
Czy jeżeli jadąc samochodem przysnąłbyś na chwilę za kierownicą przez co zabiłbyś parę ludzi, również optowałbyś za tym aby ludzie wykonali na tobie samosąd i cię zabili ? tak myślałem.
Jedna skromna różnica, 25 lat to jest za zabójstwo, a nie za wypadek. Jeżeli kierowca tego bmw nie zrobił tego celowo to mówimy o wypadku a nie zabójstwie.
Czy jeżeli jadąc samochodem przysnąłbyś na chwilę za kierownicą przez co zabiłbyś parę ludzi, również optowałbyś za tym aby ludzie wykonali na tobie samosąd i cię zabili ? tak myślałem.
co Ty,kurwa,bałwanie porównujesz.... on jechał napierdolony jak bomba
co Ty,kurwa,bałwanie porównujesz.... on jechał napierdolony jak bomba
Sam żeś bałwan w dodatku roztopiony. właśnie celowo podałem taki przykład żeby wykazać ze jest różnica między zabiciem kogoś celowo a nie celowo. Alkohol w tym przypadku jest czynnikiem do powiększenia kary. Należy też wziąć pod uwagę ludzki organizm, jeden będzie miał promil i nie będzie po nim widać inny przy 1 promilu umrze.. vide azjaci.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów