📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
🔥
Płyną inżyniery
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Miło że przedstawiłeś mi swojego tate. Tylko że chuj mnie on obchodzi. Nie mam nic wspólnego z Policją i jeśli kiedyś dostane od nich za niewinność jak 50 % dzieci z sadistica to pójdę na obdukcję lekarską i coś z tym zrobie, a nie będę płakał i zmyślał w internecie. Dziękuję. Bez odbioru.
PS. Mam nadzieję że admini coś z tym frajerem nademną zrobią, bo ja za byle zaczepkę dostałem 5 punktów , więc liczę na miesięczny odpoczynek od tego frajera.
PS. Mam nadzieję że admini coś z tym frajerem nademną zrobią, bo ja za byle zaczepkę dostałem 5 punktów , więc liczę na miesięczny odpoczynek od tego frajera.
Czytam i tak z dystansem podchodze do tego wszystkiego. Mieszkam na nieco patologicznym osiedlu, wszędzie dresiwo na trzech paskach króluje a dziwnym trafem nigdy mnie nie zawinęli za niewinność, wpierdol od policjanta nie dostałem chociaż nie raz mnie trzepali i zatrzymywali. Z każdym dało sie pogadać, nie raz nawet opuszczali z mandatów troszkę. Kwestia tego co sobą reprezentujesz i jak bardzo Twoje poglądy z internetu jesteś w stanie przenieść w prawdziwe życie. Jak długo żyje, nigdy nie widziałem żadnego z tych ortalionowych rycerzy cwaniakującego do policjanta, krzyczącego JP w radiowozie. Dlaczego?
Bo wiedzą że dostaną wpierdol a mama znowu będzie krzyczeć. Torturowaniem bym tego nie nazwal.
Bo wiedzą że dostaną wpierdol a mama znowu będzie krzyczeć. Torturowaniem bym tego nie nazwal.
PatrolZG napisał/a:
I to jest policja kurwa, a nie te popierdółki z Polski. Pewno jechał najebany autem, albo zgrywał herosa na ulicy. Tłuc, tłuc i jeszcze raz tłuc takie scierwojady.
Yhy, tak, a jak polska policja postępuje podobnie, to zaraz podnosi się larum, że jest zbyt brutalna i jp, i chwdp... Hipokryzja.
Prosty przykład czterech osób popełniających przestępstwo i jednego podejrzanego.
PatrolZG napisał/a:
I to jest policja kurwa, a nie te popierdółki z Polski. Pewno jechał najebany autem, albo zgrywał herosa na ulicy. Tłuc, tłuc i jeszcze raz tłuc takie scierwojady.
Dopóki nie wiesz za co napierdalają to nie gadaj
Jak był niewinny ( czytaj najebany się awanturował czy coś ) to powinni policjantów odjebać z miejsca.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów