📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jakie kurwy szczeniaki zapchlone nagle się bojowe porobiły, oojojojoj. Napierdalać i patrzeć czy równo puchną.
I to jest policja kurwa, a nie te popierdółki z Polski. Pewno jechał najebany autem, albo zgrywał herosa na ulicy. Tłuc, tłuc i jeszcze raz tłuc takie scierwojady.
Mógł odpowiadać normalnie na pytania, nie od dziś wiadomo, że za głupotę się płaci.
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Cytat:
I to jest policja kurwa, a nie te popierdółki z Polski. Pewno jechał najebany autem, albo zgrywał herosa na ulicy. Tłuc, tłuc i jeszcze raz tłuc takie scierwojady.
Przecież u nas też tłuką na potęgę... Niewinnych.
Cytat:
Panie Bongman, zamiast głupoty wypisywać wymyśl pan lepiej jakiegoś sucharka świątecznego
Po łbach dostają głupki, które nie umieją się zachować. Klient, który siedział wie co mu wolno i co nie wolno. Takiego nikt nie ruszy
PatrolZG napisał/a:
Panie Bongman, zamiast głupoty wypisywać wymyśl pan lepiej jakiegoś sucharka świątecznego
info.wiadomosci.gazeta.pl/szukaj/wiadomosci/policjanci+pobili+na+komisariacie
Zaledwie kilka z wielu tysięcy spraw. Jeśli to dla ciebie głupoty, to z całego serca ci życzę żebyś sam padł kiedyś ofiarą policyjnych bandytów.
z jednej strony świnie przesadzają ale z drugiej jak masz naćpane ścierwo przed sobą które na ciebie pluje
to nic dziwnego ze puszczają nerwy
to nic dziwnego ze puszczają nerwy
Mimo, że jestem za policyjną brutalnością, to tego jebniętego skurwysyna, który myśli, że jest nie wiadomo kim, to bym zajebał. Przecież gościu nic nie zrobił. To nawet nie było normalne plunięcie. To była raczej wydmuchanie powietrza, tak jak się to robi, gdy np. mamy na wardze włosa, albo innego paprocha. Na dodatek nie parsknął na tą grubą świnię, tylko jeszcze się odwrócił od niego.
Gruby za dużo sobie wyobraża.
Gruby za dużo sobie wyobraża.
'czaszka na pół pękła szwy wewnątrz puściły'
Taki oto fragment piosenki
Taki oto fragment piosenki
BongMan napisał/a:
Czekaj kurwa bong BongMan, bo już się pogubiłem. Ty nie mieszkasz za granicą, gdzieś chyba o tym pisałeś?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów