18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Halman 2021-03-17, 16:51 16
Jestem ekspertem od wszystkiego; zawinił kolejny tramwaj który (nie wiem juz dokładnie jak to działa) ale przełożył za wcześnie zwrotnice i wyszło jak wyszło... mieszkało się w koncu w mieście...
Zgłoś
ciepson 2021-03-17, 16:58
@up
Dąbrowa Tarnowska się nie liczy.

"Prawda jest tylko jedna - konkretna"
Zgłoś
Spidzio199 2021-03-17, 17:26 7
Tory były złe
Zgłoś
maddog77 2021-03-17, 17:28 2
Nie wiem z której to godziny ale mi się upiekło wracam tą linią z roboty...faktycznie nie licząc chujków w samochodach którzy notorycznie wcinają się od lewej strony to aż dziw że do tego doszło chyba że zwrotnica przeskoczyła przed drugim wagonem.Większych problemów spodziewałbym się kilkadziesiąt metrów dalej po skręcie w lewo odkąd pamiętam(czyli od komuny)torowisko notorycznie się zapada(podejrzewam że jest tam jakiś nieopisany na planach kanał albo poniemieckie przejście podziemne łączące Wały Chrobrego z Urzędem Miasta)i jazda przypomina eskapadę na wielbłądzie.
Zgłoś
czarny83 2021-03-17, 17:29 1
Zwrotnica przestawiła się miedzy pierwszym , a drugim wózkiem wagonu. Jeden wózek pojechał prosto, drugi skręcił.
Zgłoś
htp 2021-03-17, 18:09 4
czarny83 napisał/a:

Zwrotnica przestawiła się miedzy pierwszym , a drugim wózkiem wagonu. Jeden wózek pojechał prosto, drugi skręcił.

Ale przestawił ją tramwaj za nim.
Zgłoś
McQurwa 2021-03-17, 18:12 9
Wszystkiemu jest winien PiS

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
z................h 2021-03-17, 18:19 2
McQurwa napisał/a:

Wszystkiemu jest winien PiS

Weź idź się lecz na nogi bo na głowę to już o wiele za późno.
Zgłoś
R................N 2021-03-17, 20:19
zaszh napisał/a:

I czego płaczesz, pewnie twoim zdaniem to wina Tuska

Zgłoś
zwierzak30 2021-03-17, 20:25 4
RobsoN napisał/a:

I czego płaczesz, pewnie twoim zdaniem to wina Tuska

Przepraszam. Co do tuska to masz jakieś wątpliwości?
A rudy z małej,bo go kurwa nie lubię.
Zgłoś
McQurwa 2021-03-17, 20:33 1
zaszh napisał/a:

o co Ci kurwa chodzi, przecież cały pierdolony czas powtarzają to na okrągło w TV, bo zapomnieli o tym:

pressmania.pl/polacy-zapomnieli-jak-bylo-w-czasach-rzadow-po-psl/?fbcl...

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
PatoInteligent 2021-03-17, 21:09 1
Mocny konkurent dla MPK Wrocław
Zgłoś
ZajętyPelikan 2021-03-17, 21:49 1
McQurwa napisał/a:

o co Ci kurwa chodzi, przecież cały pierdolony czas powtarzają to na okrągło w TV, bo zapomnieli o tym:

Coś czuje, że Pis w cale krótszej listy by nie miał. Natomiast przewinienia pisu bardziej w obywateli uderzają...
Zgłoś
KaprysLosu 2021-03-17, 23:24
error3 napisał/a:

Jakby człowiek wiedział, że komunikacja miejsca zapewnia tyle atrakcji to sam by jeździł tramwajem zamiast samochodem

wypadki to może na zasadzie takiej dobrej piątki w totka, żeby np stracić rękę czy coś innego. No ale mimo wszystko polecam, tak z raz w miesiącu raczej zdarzała się jakaś nietypowa sytuacja (zazwyczaj w pozytywnym sensie), przynajmniej tak miałem, jak do przejechania miałem cały Poznań do roboty, bo teraz bliżej mam, to okazji niezawile.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów