Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hahaha gówno prawda, każdy android ma skrót klawiszy fizycznych do wymuszenia restartu w trybie hard reset.
W 2:13 masz na liście : wipe data/factory reset - po czym wypierdala wszystko z fona i wraca do ustawień fabrycznych (jak nowy tel).
Trochę się znam więc trochę mogę się mylić
ale numeru imei nie zresetujesz a wiec
będzie można zablokot telefon zdalnie.
Szach mat
Poszukajcie w internecie
W iphonie po zgłoszeniu kradzieży telefon jest praktycznie cegłą, ale wciąż jest dużo wart ze względu na części które są ogólnie niedostępne a na takich wypizdowiach nikogo nie stać na autoryzowany serwis.
alexandrus dla Twojej wiadomości jesteś noob
Twoja stara twierdzi inaczej
Trochę się znam więc trochę mogę się mylić
ale numeru imei nie zresetujesz a wiec
będzie można zablokot telefon zdalnie.
Szach mat
Poszukajcie w internecie
No to po chuju się znasz, w androidzie można zmienić IMEI nawet bez ROOT'a, ba są nawet generatory IMEI. Ale co ja będę tłumaczył "specom" typu Rafaolala
W gównianym androidzie możesz dograć nowe imei i taki telefon jest potem nie do namierzenia. Sam reset usunie najwyżej kod blokady na ekranie i będziesz go mógł używać, ale psy chodzą po mieście i mogą kazać ci wpisać *#06# żeby wyświetlić imei i porównać z bazą kradzionych telefonów.
W iphonie po zgłoszeniu kradzieży telefon jest praktycznie cegłą, ale wciąż jest dużo wart ze względu na części które są ogólnie niedostępne a na takich wypizdowiach nikogo nie stać na autoryzowany serwis.
Dokładnie! Płyta główna do iShita kosztuje grosze (tak! kosztuje ale trzeba wiedzieć gdzie szukać nie ważne ile ma ROM'u), reszta komponentów idzie z jumanego- dawcy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów