18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
krala 2013-06-22, 20:58 91
Inna nazwa Karola Strasburgera?

Lukaszkond
Zgłoś
czechy1234 2013-06-23, 11:06 8
jazda motorem to pasja. nie kazdy to lubi a najbardziej swirują leszcze ktore nigdy na motorzen ie jezdziły szkoda mi takich ludzi.
Zgłoś
Davidzior 2013-06-23, 11:21 28
Echh te stałe konflikty: samochody vs motocykle, xbox vs PS, Iphone vs Galaxy, Barca vs Real. Idiotów nigdy nie zabraknie.

Są motocykliści i są "dawcy". Są kierowcy samochodów i są "pseudo rajdowcy" w starych złomach. Nic się na to nie poradzi.
Zgłoś
Sushy 2013-06-23, 11:29 1
Ból dupy motocyklistów za 3..2..1..
Zgłoś
Varion 2013-06-23, 11:44 6
zaraz gimbaza jeżdżąca skuterami będzie się napinać
Zgłoś
PanMarian 2013-06-23, 11:46 2
Mam wyjebane na motory, ale szczerze mówiąc, ten dowcip jest tak suchy, ze mi sie ciebie az zal zrobilo. Kup sobie jakas ksiazeczke z dowcipami, albo przynajmniej nie mecz nas swoim humorem.

HoHo
Chiny:Stopa bezrobocia 6,5% (2011)
Deficyt budżetowy 1,8% PKB (2011)
Ludność poniżej progu ubóstwa 13,4% (2007)(w roku 83 powyzej 50% )
Polska:13,0%
2,6% PKB (2011)
16,3% (2012)
Pieknie...
Zgłoś
owiecs 2013-06-23, 11:47 2
@ converter wróć do podstawówki i przerób jeszcze raz procenty
co to ma za znaczenie ile ludzi czym jeździ, skoro 4 na pięć wypadków motocykl - samochód jest z winy kierowcy samochodu...?
Zgłoś
Ronald Wdan 2013-06-23, 11:51 1
Bol dupy 'MOTORZYSTOW' over 9000
Zgłoś
Wąski 2013-06-23, 11:53
@owiecs
Jakieś źródło ? Czy sam sobie wymyśliłeś te 4/5?

"Mszczą się słabi, nawiedzeni chcą Cię zbawić"
Zgłoś
jeloo 2013-06-23, 12:03 1
@up

Przejrzyj sobie statystyki. Gdzieś na stronie Policji powinny być. 4/5 to oczywiście przegięcie, w rzeczywistości wskaźnik ten wynosi około 3/5.
Zgłoś
Skid17 2013-06-23, 12:07
@up a co w tym dziwnego, że z winy samochodu? po mieście się nie lata 120km/h, ciężko nie wymusić
Zgłoś
rah.im 2013-06-23, 12:47 2
120 po miescie? W tych korkach? Najbardziej wkurzajace jest, ze sie wszyscy do motocyklistow przypierdalaja, a nikt nie weznie pod uwage szczeniackich kretynow na skuterkach ktorzy stwarzaja o wiele wiecej zagrozenia na drodze niz kto kolwiek inny. A juz najbardziej mnie wkurwia jak na swiatlach sie pcha taki baran zeby byc za pierwszego i pozniej blokuje caly ruch bo mendziarza sie wyprzedzic nie da... Jeszcze lepiej jak jedzie taki ''gang odkurzaczy'' i sie wyglupiaja tepe huje na ulicy. Swoja droga oni tez chyba sa brani pod statystyke ''motocykl'' vs samochod. Wiec nic dziwnego ze taka srednia... Druga sprawa, ze multum kierujacych motocyklami nie ma nawet na to uprawnien, a pewnych rzeczy nie przeskoczysz. Mimo wszystko kurs nauki jazdy moze nauczyc czegos, czego doswiadczysz na wlasnej skorze jezeli nie masz pojecia o jezdzie na moto.

Pozdrawiam
Zgłoś
susher 2013-06-23, 13:14
a najgorsze w tym wszystkim jest to że stosunek umiejętności prowadzących do poziomu hałasu jest równy ich głupocie do prędkości
Zgłoś
MrMcFleeper 2013-06-23, 16:36
Wkurwia mnie myślenie, że jak motocyklista, to od razu dawca... Zdarzy się kilka wyjątków którzy nie umieją jeździć i zaprzyjaźnią się bliżej z asfaltem, ale większość to ludzie z pasją którzy kochają jeździć motocyklami...

I jak do cholery można jeździć kosiarką, popularnie nazywaną "skuterem"?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów