📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
jazda motorem to pasja. nie kazdy to lubi a najbardziej swirują leszcze ktore nigdy na motorzen ie jezdziły szkoda mi takich ludzi.
Echh te stałe konflikty: samochody vs motocykle, xbox vs PS, Iphone vs Galaxy, Barca vs Real. Idiotów nigdy nie zabraknie.
Są motocykliści i są "dawcy". Są kierowcy samochodów i są "pseudo rajdowcy" w starych złomach. Nic się na to nie poradzi.
Są motocykliści i są "dawcy". Są kierowcy samochodów i są "pseudo rajdowcy" w starych złomach. Nic się na to nie poradzi.
Mam wyjebane na motory, ale szczerze mówiąc, ten dowcip jest tak suchy, ze mi sie ciebie az zal zrobilo. Kup sobie jakas ksiazeczke z dowcipami, albo przynajmniej nie mecz nas swoim humorem.
Chiny:Stopa bezrobocia 6,5% (2011)
Deficyt budżetowy 1,8% PKB (2011)
Ludność poniżej progu ubóstwa 13,4% (2007)(w roku 83 powyzej 50% )
Polska:13,0%
2,6% PKB (2011)
16,3% (2012)
Pieknie...
Polska:13,0%
2,6% PKB (2011)
16,3% (2012)
Pieknie...
@ converter wróć do podstawówki i przerób jeszcze raz procenty
co to ma za znaczenie ile ludzi czym jeździ, skoro 4 na pięć wypadków motocykl - samochód jest z winy kierowcy samochodu...?
co to ma za znaczenie ile ludzi czym jeździ, skoro 4 na pięć wypadków motocykl - samochód jest z winy kierowcy samochodu...?
Bol dupy 'MOTORZYSTOW' over 9000
@owiecs
Jakieś źródło ? Czy sam sobie wymyśliłeś te 4/5?
Jakieś źródło ? Czy sam sobie wymyśliłeś te 4/5?
Przejrzyj sobie statystyki. Gdzieś na stronie Policji powinny być. 4/5 to oczywiście przegięcie, w rzeczywistości wskaźnik ten wynosi około 3/5.
@up a co w tym dziwnego, że z winy samochodu? po mieście się nie lata 120km/h, ciężko nie wymusić
120 po miescie? W tych korkach? Najbardziej wkurzajace jest, ze sie wszyscy do motocyklistow przypierdalaja, a nikt nie weznie pod uwage szczeniackich kretynow na skuterkach ktorzy stwarzaja o wiele wiecej zagrozenia na drodze niz kto kolwiek inny. A juz najbardziej mnie wkurwia jak na swiatlach sie pcha taki baran zeby byc za pierwszego i pozniej blokuje caly ruch bo mendziarza sie wyprzedzic nie da... Jeszcze lepiej jak jedzie taki ''gang odkurzaczy'' i sie wyglupiaja tepe huje na ulicy. Swoja droga oni tez chyba sa brani pod statystyke ''motocykl'' vs samochod. Wiec nic dziwnego ze taka srednia... Druga sprawa, ze multum kierujacych motocyklami nie ma nawet na to uprawnien, a pewnych rzeczy nie przeskoczysz. Mimo wszystko kurs nauki jazdy moze nauczyc czegos, czego doswiadczysz na wlasnej skorze jezeli nie masz pojecia o jezdzie na moto.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
a najgorsze w tym wszystkim jest to że stosunek umiejętności prowadzących do poziomu hałasu jest równy ich głupocie do prędkości
Wkurwia mnie myślenie, że jak motocyklista, to od razu dawca... Zdarzy się kilka wyjątków którzy nie umieją jeździć i zaprzyjaźnią się bliżej z asfaltem, ale większość to ludzie z pasją którzy kochają jeździć motocyklami...
I jak do cholery można jeździć kosiarką, popularnie nazywaną "skuterem"?
I jak do cholery można jeździć kosiarką, popularnie nazywaną "skuterem"?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów