Cudaki z Ameryki
Cudaki z Ameryki
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Hazelbrook Middle School. Tualatin, Oregon
Sadolowym debilom też radzę pomyśleć zanim zaczną pisać hejterskie elaboraty o lewactwie. Zero rozumu, dajecie się sprowokować jak dzieci. A może wy jesteście dzieci?
Ale was sadolowe przyjeby łatwo wkręcić. Laska bez cycków to od razu tranzystor? Wystarczy dać prowokacyjny tytuł do byle jakiego, gównianego filmiku i łykacie na ciepło, jak spermę tatusia. Mam zero szacunku dla takich debili, zasługujecie wyłącznie na pogardę.
A ja się zastanawiam, po chuj dajesz te prowokacyjne tytuły? Na filmie widać napierdalankę, nie wiadomo nic, ale ty wiesz, że to na 100% tranzystor. Skąd?
Sadolowym debilom też radzę pomyśleć zanim zaczną pisać hejterskie elaboraty o lewactwie. Zero rozumu, dajecie się sprowokować jak dzieci. A może wy jesteście dzieci?
I kto tu jest sadolowy przyjeb?
5 sekund szukania
sportskeeda.com/pop-culture/news-advertisement-homeschooling-hazelbroo...
Pytanie tylko, czy umrze z godnoscia, czy nie majac nic do stracenia rozpęta wojnę. Smiejemy sie z wielkiej rosijiii
I kto tu jest sadolowy przyjeb?
5 sekund szukania
Ale mi kurwa dowód. Tekst z chuj wie jakiego portalu, w którym nie ma ANI SŁOWA o transach, okraszony zdjęciem, na którym chuj wie kto sobie napisał "Trans girl" to dla ciebie prawda objawiona? I nic więcej nie potrzebujesz? Jebnij się w łeb, może coś zaskoczy.
Normalnie, wzorzec sadolowego przyjeba, nie pomyliłem się jak widzę.
A ja się zastanawiam, po chuj dajesz te prowokacyjne tytuły? Na filmie widać napierdalankę, nie wiadomo nic, ale ty wiesz, że to na 100% tranzystor. Skąd?
Popatrz na post powyżej, następnie wyszukiwarka. Dasz radę
Popatrz na post powyżej, następnie wyszukiwarka. Dasz radę
No bo w internetach na dziwnych portalach powtarzają to musi być prawda. Czy niekoniecznie? Pomyśl. Dasz radę.
Ale mi kurwa dowód. Tekst z chuj wie jakiego portalu, w którym nie ma ANI SŁOWA o transach, okraszony zdjęciem, na którym chuj wie kto sobie napisał "Trans girl" to dla ciebie prawda objawiona? I nic więcej nie potrzebujesz? Jebnij się w łeb, może coś zaskoczy.
Normalnie, wzorzec sadolowego przyjeba, nie pomyliłem się jak widzę.
Naucz się czytać "sadolowy przyjebie":
As the outrage intensified, multiple reports identified the aggressor in the school video as a transgender student, a biological male, who has a history of violence against other students.
thepostmillennial.com/trans-identified-male-violently-beats-female-stu...
tpusa.com/live/trans-identified-student-attacks-female-in-halls-of-ore...
reduxx.info/breaking-charges-pending-against-transgender-student-seen-...
i tak można jeszcze wklejać 4 strony linków z google.
Idź być pożytecznym idiotą gdzie indziej.
Ale za coś takiego jak na filmie... marne szanse na przetrwanie...
Czasy się zmieniają... ludzie też... mam nadzieje tylko że się nie pogorszy bo jak narazie to idzie ku upadkowi ..
Pozdro stare dziady xD
Naucz się czytać "sadolowy przyjebie":
i tak można jeszcze wklejać 4 strony linków z google.
Idź być pożytecznym idiotą gdzie indziej.
Tak, wklej jeszcze ze 20 linków z dupy. Jak to było: "kłamstwo powtórzone 1000 razy staje się prawdą" czy jakoś tak. Wciąż aktualne.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów