📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Budrys2000 napisał/a:
Też bym się wkurwił, jakby mi baba chujem w kiblu machała
Tak na pewno byś się wkurwił zaraz byś pałe ojebał
Takie mieszane odczucia bo jednak to zwierzęta bija zwierzęta i nie wiem komu kibicować...
Szympansy czy baba z chujem (chłop z cycami) - cięzki temat
Jako że nie jestem rasista, a moja postawa wobec tych obojga jest ambiwalentna napisze, w duchu równouprawnienia, że cała trójka jest dla mnie zwyklym gownem - trzeba isc z duchem czasu
Jako że nie jestem rasista, a moja postawa wobec tych obojga jest ambiwalentna napisze, w duchu równouprawnienia, że cała trójka jest dla mnie zwyklym gownem - trzeba isc z duchem czasu
chyba trafił do szatni jakichś zawodniczek, te co go lały miały solidne ramiona ale nie od spasienia
Dymson30 napisał/a:
Ty byś się wkurwił, a ja bym zaraz pałe ojebał
Nie masz się czym szczycić flaku
Fiksat napisał/a:
Takie mieszane odczucia bo jednak to zwierzęta bija zwierzęta i nie wiem komu kibicować...
Zdecydowanie kibicuję tutaj kobietom, bo w przypadku transów nigdy nie masz pewności, że to nie jest po prostu zwykły heteroseksualny zboczeniec, czy nawet gwałciciel. Niech im kurwa postawią toi toie tęczowe i będzie git.
A moze to tylko zajbiescie brzydka baba?
Wydaje mi sie że koleś nawet w spódnicy stawiałby wiekszy opór?
Wydaje mi sie że koleś nawet w spódnicy stawiałby wiekszy opór?
Gdyby usiadł do szczania jak normalny facet, to może by się nie kapnęły Poza tym zdaje się, że b...o ale nie chce mi się szukać.
Nie mam pojęcia co tam jest nasmarowane literami na naklejkach ale na szybie ewidentnie widzę naklejkę soczystych wąsów. Więc może laskom będącym w rui i w gromadzie nie spodobało się to, że typ ubrany w kieckę ma mniejszą szczecinę na kuśce niż one na kuciapach.
To jebane kurwa głupie popierdolone zboczone gówno widoczne na nagraniu nawet pewnie nie wie, co to tranzystor. Także nie obrażaj tranzystorów, bo w przeciwieństwie od tej chujozy i innych spierdolonych odpadów tego pokroju są niezbędne do funkcjonowania współczesnego świata.
A która z nich to tranzystor ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów