Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Czarni atakują transwestytę.
Jak tu być prawilniakiem?
Stanąć pod stronie transa czy czarnoskórych?
Bosak! Jak żyć? Jak żyć?
Biedna większość sadoli...
Bosak! Jak żyć? Jak żyć?
Jak to jak? obserwować nie reagować. Wpierdalać popcorn i podziwiać wydażenie
Bosak! Jak żyć? Jak żyć?
Bronić. Dopóki nie biega nago na ulicy i nie wpierdala się do przedszkola czy szkoły z pogadankami o seksie to nic do niego nie mam.
Ps. Przy okazji odstrzeliło by się to agresywne stado małp które za chwilę zaatakują kogoś następnego lub pójdą na zakupy do salonu Apple .
Bosak! Jak żyć? Jak żyć?
Wszystkich do pieca.
Bronić. Dopóki nie biega nago na ulicy i nie wpierdala się do przedszkola czy szkoły z pogadankami o seksie
No właśnie z tym jest ostatnio problem
Stały na paradach te wszystkie lgbt, pedałki , marsze serc czy chuj wie czego, wzniosłe hasła o równości a te ćwierć mózgi zginą właśnie z rąk ciapackich lekarzy i inżynierów których tak bronili, no przecież kurwa popcornu na świecie nie wystarczy
i dlatego ten trans nie reaguje XD bo mu się error zrobił
Bosak! Jak żyć? Jak żyć?
Żyć pewnie go boli a może i nie. Chuj wie.
Mnie to nie interesuje.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów