@up Ja też jestem zajebiście dumny z bycia Polakiem, ale ludzie używający dla mnie terminu brać słowiańska to kretyni, bo po pierwsze nie raz już i Rosja, Ukraina, Polska czy Litwa (oraz reszta Słowian której nie będę wymieniał bo jest tego sporo), mordowała się nawzajem bez litości, a po drugie granice się zmieniały, ludzie przesiedlali, więc kurwa zrozum, że sztucznie utrzymywanie przyjaznych stosunków lub mowa o jakimś pokrewieństwie to chuj, i polityczne brednie.
W filmiku jest mowa tylko o ruskich nazwiskach, widziałem cały i jakoś nie wyłapałem polskich. Zresztą to ruski film więc co się dziwić.
Zauważ też, że te twoje 7 pokoleń wstecz to też nie musi być pewnik i raczej nie jest bo zakładając, że brak było kaziroctwa w twojej rodzinie to musiałbyś znać życiorys 74 ludzi! A nawet jeśli co do tego jesteś pewny to jest duże prawdopodobieństwo, że jeśli rodzina żyje gdzieś od pokoleń, była ona sprowadzana jako pomoc czy zarządcy terenu, mogła np. wraz z jakimś księciem lub szlachcicem wyemigrować lub
jako szlachta bo do tego też nie masz pewności czy w jakimś stopniu nie jesteś błękitno krwisty. Wystarczy spojrzeć choćby na herb Rola gdzie pod ten herb podpada dobre 372 rody spokrewnione lub wywodzące się oryginalnie z niego, od których to pochodzą współczesne nazwiska. Choć to, że masz takie czy inne nazwisko też nie daje Ci żadnej pewności, bo można je choćby zmienić.
Nie wiesz jak było więc przyjmij do wiadomości fakt, że z pochodzenia w większości możesz być Żydem, Niemcem czy nawet Ruskim, mimo że twoi przodkowie żyją tutaj od 7 pokoleń.
Ja też nie mam pewności, mimo że znam od strony ojca 4 pokoleń Polaków, a od matki 3.
PS: Zapomniałbym, jebać germańskie świnie i moskalskie kurwy! Nawet jeżeli oznacza to, że wrzucam sam sobie w jakimś stopniu.