Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jeszcze kilka prób i mu się uda.
podpis użytkownika
Cześć. Szukam tutaj koleżanek i kolegów.
Na litość boską, niech dzwonią po straż, żeby ich ściągnęli. Bo się sieroty pozabijają.
Co za bezmózgi... A wystarczyło położyć poduszkę ratunkową na ziemi, którą muszą mieć na wyposażeniu i która w normalnych warunkach też by tam była. Ale przecież to ćwiczenia, "samobójca" nie skoczy, więc po co?
To na pewno ćwiczenia? Drugi skoczek ewidentnie wp🤬lił temu na balkonie

Jak widać ratując samobójcę trzeba uważać aby samemu nim nie zostać

Co to k🤬a jest, pierwszy zaj🤬 o asfalt, drugi nap🤬lil typowi na balkonie a czwarty się kręci jak poj🤬y na tej linie 😆
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie