Tak mi się przypomniało w związku z Olimpiadą
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Tak mi się przypomniało w związku z Olimpiadą
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
sadistic.pl/najlepsza-scena-z-filmu-zbiorczy-vt65303.htm hyc do zbiornika
Tak temat zbiórczy, rozumiem ale czasami coś idealnie pasuje na sadola i różni się od reszty tym bardziej, że do takich tematów czasami można by wrzucić wszystko z poczekalni...
Oszukać przeznaczenie
oszukać przeznaczenie 4 albo 5
Człowiek się tak nie składa po takim upadku... No ale w filmie wolno wszystko.
Oszukać Przeznaczenie 3, 4, 99, co za różnica wszystkie są takie same
@Sarkos zajebałeś tak pewnie z 5 razy więc wiesz najlepiej.
Nie są takie same, wiadome ze juz troche gorsze bo o czym tu mozna pierdolic, ale to akurat ogladalem w 3d, efekty bardzo fajne, polecam
"don,t touch her she can be still alive!"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów