Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:31
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:59

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ramsch12345 2024-11-22, 8:41 1
Mzimu napisał/a:

A na co to ćwiczenie z 21-szej sekundy?

Chciał zostać Supermanem
Zgłoś
ShepardR34 2024-11-22, 8:48 1
Ten z 40 sek do końca co w przysiadzie mu łepek ścięła sztanga to zgon. Indonezyjczyk czy Malezyjczyk gdzieś z tych rejonów.
Zgłoś
wojtekpwse 2024-11-22, 8:59 3
Ruch to zdrowie a sport to kalectwo.
Zgłoś
Lassard 2024-11-22, 9:16 1
TO są jedyne filmy na Sadolu na ktore nie mogę patrzeć
Zgłoś
daro7557 2024-11-22, 10:19
Panu z 36 sekundy mało brakło aby zostać z płaskogłowiem do końca życia.
Zgłoś
JubeL 2024-11-22, 11:11
Po chuja ćwiczyć jak można siedzieć w piwnicy i oglądać debili na sadolu? Tak się później kończy wychodzenie z piwnicy.
Zgłoś
marniak165 2024-11-22, 11:15
rozchodzą to.

Jeśli się boisz, już jesteś niewolnikiem.
Zgłoś
Alonso 2024-11-22, 11:19 2
Kurwa, wyłączyłem filmik, bo nie mogłem na to patrzeć, aż mnie dreszcze przechodziły. To gorsze niż obcinanie łbów.
Zgłoś
~dżonyłojlker 2024-11-22, 11:54
JubeL napisał/a:

Po chuja ćwiczyć jak można siedzieć w piwnicy i oglądać debili na sadolu? Tak się później kończy wychodzenie z piwnicy.

A ja mam siłownię w piwnicy i nie muszę nigdzie wychodzić
Zgłoś
Wiewór 2024-11-22, 13:23
Czlowiek nie jest przystosowany do noszenia ciezarow.
Podnoszenie zelastwa to idiotyzm.
Zgłoś
szwarcu31 2024-11-22, 13:41
Kurwa odcinanie łba nawet mnie tak nie ruszyło jak te nogi 🙈
Zgłoś
Tibianus1991 2024-11-22, 13:50
EksporterZła napisał/a:

hmm, no i tak i nie. Też wolę hantlę, ale obiektywnie:
-więcej zarzucisz na sztangę, więc klata jako taka tam nieco lepiej pracuje. Przy hantlach masz lepsze rozciągnięcie i pracę stabilizacyjnych, ale wciąż to nie to samo
-Trener Paweł mawiał, że świni na wiejskiej dyskotece na hantle nie zarwiesz, tylko sztanga
-sztanga jest git jak masz zabezpieczenia po bokach
-no i ostatecznie, hantle teżnie takie złoto. Podczas ich zarzucania i zrzucania może rączka pójść w złą stronę i nakurwisz węgorza nią jak się masz

Hola hoola, Hantle nie zrzucasz tylko uczymy sie opuszczać na kolana proszę pana i hantlami klatę robimy na ławeczce 45 st. + w pozycji siedzącej opartej 85 st wyciskajac do góry i wystarczy .. jesteteś bezpieczy a jak malo to pompki na poręczach z lekkim pochyleniem i klata zrobiona. czywiscie jak zrobisz to wszystko 4x12 z 1-2 min przerwy .. lepszego treningu klaty nigdy nie mialem.
na hantlach masz lepsza izolacje + bezpieczniej. polecam.
Zgłoś
elim 2024-11-22, 14:37
Boli od samego patrzenia, też lubię sobie poćwiczyć, ale wiem dobrze żeby nie przesadzać z ciężarem i w niektórych sytuacjach uważać bo ciężar może spowodować że stawy dostaną funkcję skrętu w odwrotnym do naturalnego kierunku.
Zgłoś
EksporterZła 2024-11-22, 14:44
Tibianus1991 napisał/a:

Hola hoola, Hantle nie zrzucasz tylko uczymy sie opuszczać na kolana proszę pana i hantlami klatę robimy na ławeczce 45 st. + w pozycji siedzącej opartej 85 st wyciskajac do góry i wystarczy .. jesteteś bezpieczy a jak malo to pompki na poręczach z lekkim pochyleniem i klata zrobiona. czywiscie jak zrobisz to wszystko 4x12 z 1-2 min przerwy .. lepszego treningu klaty nigdy nie mialem.
na hantlach masz lepsza izolacje + bezpieczniej. polecam.

-odkładanie na kolana jest fajne i działa, ale tylko kiedy nie chcesz ostatniego powtórzenia zrobić niepełnego. Tj wyciskać dopóki zupełnie się nie spompujesz. Min właśnie po to macham hantlami, bo mogę jechać do końca, bez strachu, że mnie sztanga przygniecie, albo angażowania kogoś do asysty.

pochylenie ławeczki no też nie do końca. I owszem, ale przy 45 stopniach fajnie pracuje klata, ale głównie "górna część cycka", do tego barki. Jeżeli masz taki cel, spoko. Ale czasem trzeba też na płaskiej, a ostatnio trochę się bawię z ukosem w dół, bo zorientowałem się, że mocno zaniedbałem tą płaszczyznę (wyciskam tam 40% mniej i mocno niepewnie). tam już na kolana odłożyć może być ciężko.

Reasumując, wszystko ma swoje zady i walety, nie skupiał bym się na jednym ćwiczeniu.

PS
żaden ze mnie trener jakby co, to co pierdole, to raczej wynik kilku lat machania żelazem samemu i obserwacji ciała + setki instruktaży na jewtubie. Mogę się mylić.
Zgłoś
Bonkojad 2024-11-22, 17:25 1
Gdy zobaczyłem te ruchy tego faceta 30 sekundzie. To przypominałem sobie ćwiczenia na siłowni na powietrzu. Jak knur z Białegostoku ćwiczył.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem