18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 26 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
mygyry 2015-06-28, 17:49
Po chuj nagrywa skoro w najważniejszym momencie odwraca
Zgłoś
c................t 2015-06-28, 18:06 3
W w dupie mam RED BULLA. Dziś z nudów polazłem do salonu PLAY. Patrzę, wiszą te startery RedBullMobile co LTE za 50 PLN działają bez limitów kilka miesięcy. No to jak typowa cebula próbuję wyrwać z wieszaka. Nie wolno nam tego sprzedawać odpowiada mi pani sprzedawczyni. Lat 25 góra, tapety najebane jak w starym mieszkaniu żeby wyrównać niedoskonałości. Dupa jak po 4 porodach, laczki oczywiście jak baletnicy. To się pytam, dlaczego to wisi razem ze starterami, które można kupować. Odpowiedź: blebleblebleblumgumbla. Kolejny raz doznałem olśnienia, przecież ja żyję w Polsce.
Zgłoś
Suspens 2015-06-28, 18:18
@up

nudne masz to zycie...
Zgłoś
c................t 2015-06-28, 18:27
Wiem. Ty masz jeszcze gorsze. Ale o tym nie wiesz jeszcze. Mistrzu ciętej riposty i "krulu" wrzucania gówna.

Oczywiście jak zwykle nie kumasz, że to był przytyk. Bo się ktoś na rowerze wyjebał i już to wrzucasz? Tak kolego, wszyscy tu znają ochevidets.ru. A ty robisz wyścigi, kto pierwszy coś wrzuci. Z nadzieją na wielki hajs z YT. Bo nic innego nie znajduję na wytłumaczenie twojego zachowania.
Zgłoś
daviden 2015-06-28, 19:22 1
Umerto Eco ta gleba przewija się od miesiąca jak nie dwóch we wszystkich kompilacjach faili więc spierdalaj
Zgłoś
Moby_Dick 2015-06-28, 22:16
Nie wypiła red bulla, albo nie założyła podpaski.
Tak czy siak zabrakło jej skrzydeł.

Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Zgłoś
p................j 2015-06-28, 23:28
spoko, napisz, które miejsce zajęła
Zgłoś
S................n 2015-06-28, 23:29 1
crankshaft napisał/a:

W w dupie mam RED BULLA. Dziś z nudów polazłem do salonu PLAY. Patrzę, wiszą te startery RedBullMobile co LTE za 50 PLN działają bez limitów kilka miesięcy. No to jak typowa cebula próbuję wyrwać z wieszaka. Nie wolno nam tego sprzedawać odpowiada mi pani sprzedawczyni. Lat 25 góra, tapety najebane jak w starym mieszkaniu żeby wyrównać niedoskonałości. Dupa jak po 4 porodach, laczki oczywiście jak baletnicy. To się pytam, dlaczego to wisi razem ze starterami, które można kupować. Odpowiedź: blebleblebleblumgumbla. Kolejny raz doznałem olśnienia, przecież ja żyję w Polsce.

Ale tak jest wszędzie. Sprzedawcy mają klientów albo za idiotów, albo za złodziei. Wejdziesz do sklepu oglądasz coś, dotkniesz towar i zaraz słychać teksty, że nie wolno dotykać, proszę uważać, to nie na sprzedaż itd. albo jeszcze nie zdążymy wejść do sklepu, nawet dobrze nie wiemy co tam jest a już słyszymy "w czym mogę pomóc". Wiadomo, do samej pomocy od sprzedawcy nic nie mam, ale jak mi sprzedawca ma pomóc skoro nawet nie zdążyłem się za czymś rozglądnąć...
Zgłoś
c................t 2015-06-28, 23:44
Kurwa, chyba muszę zacząć nagrywać. Nie czujesz klimatu. PLAY i RBM to jedno ścierwo. Na tych starych starterach można było działać za 50 PLN do 150 dni bez limitu żadnego w LTE. Skoro oferta jest niekatulana to na chuj to wisi obok tych, co są aktualne. Nie gdzieś wysoko (jako reklama) , na tym samym stojaku co możesz brać w obecnej ofercie...Startery wiszą nie do sprzedaży.
Gdzie uzbierać na kamerkę?
Zgłoś
adamo408 2015-06-28, 23:44
jakiś idiota budował tą hopke bo wybicie jest pod za małym kątem względem lądowania
Zgłoś
favi_fav 2015-06-29, 0:18
@ Szeryfian, nie chcę zgrywać pana Miodka itp, ale wkurwia mnie jak ktoś wsadza z dupy słowa pokroju rozglądnąć w miejsce normalnego rozejrzeć. Na chuj to komu? A komu to potrzebne?
Zgłoś
p................j 2015-06-29, 0:51
up a na co to komu?
Zgłoś
HiSpect 2015-06-29, 1:32
Dodajcie podkład Awolnation - Sail i będzie pięknie
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów