📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
No, to teraz niech trener potrenuje tak większego od siebie, tak o połowę... o połowę
Trener za bardzo całuję ich po tyłkach. Mój trener kazał mi trzymać płonące węgle w zębach i naparzał pogrzebaczem po jajach. Ale teraz to są cioty nie trenerzy.
kulawiec napisał/a:
Trener za bardzo całuję ich po tyłkach. Mój trener kazał mi trzymać płonące węgle w zębach i naparzał pogrzebaczem po jajach. Ale teraz to są cioty nie trenerzy.
to już wiemy dlaczego stałeś się kulawy
banerr napisał/a:
A już myślałem że tym pierwszym zajebie w słup. Zawiodłem się...
Słup słupem za to jaka końcówka piękna
i o takie filmy chodzi na sadolu a nie jakieś pierdolenie że "spełniaj marzenia" albo że "polscy kierowcy" czy inne pedalskie "ludzie są osą".
Piwko!
Piwko!
ale mu lepa sprzedał, hahahaha
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów