📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
HAL9000/2 napisał/a:
nie widzę ratunku dla tego kraju...
Cytat:
niekontrolowana i samopodtrzymująca się reakcja łańcuchowa, podczas której izotopy wodoru (najczęściej deuter i tryt) łączą się pod wpływem bardzo wysokiej temperatury, tworząc hel w procesie fuzji nuklearnej.
Nic nadzwyczajnego, my za dzieciaka też bawiliśmy się w wojnę
tylko wtedy jeszcze nie było telefonów, komputerów i konsol
tylko wtedy jeszcze nie było telefonów, komputerów i konsol
Budrys2000 napisał/a:
Nic nadzwyczajnego, my za dzieciaka też bawiliśmy się w wojnę
Różnica jest taka, że my się bawiliśmy a oni ćwiczą
Aż do ostatniej chwili liczyłem, że któryś z nich wyciągnie prawdziwego gnata i wszystkich odpierdoli
Nie wiem czy ktoś pamięta takie fajne urządzenia, które się robiło z kapsla/taśmy klejącej i balona. Nazywało się to pukawką. Za gówniarza z kumplami robiliśmy sobie takie urządzenie, gdzie amunicją był groch lub jarzębina i napierdalaliśmy się na 2 drużyny po parkach. Taki paintball zanim był modny. Nie raz się dostało w ryj.... ahhh to były czasy.
Że też żadnemu smarkowi nie przyszedł do głowy pomysł żeby zamiast plastikowych kulek do tych wiatrówek załadować kulki stalowe z łożysk kulkowych
Velture napisał/a:
Od najmłodszych lat tresowane i przygotowywane na to co czeka ich na starość w wieku 24 lat.
Chyba krócej. Skoro tak się trenują do walki, taktyka "Wyskakujemy wszyscy na raz i napierdalamy się z shotgun'ów", to może szybko zacznie tam być ujemny wskaźnik urodzeń
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów