📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No i gość przygotowany pójdzie się wspinać, a nie jak ciotka po roku oglądania Gryllsa i wykupieniu połowy Dechatlonu pójdzie od razu na najcięższe podejście i mamy wieczorem wiadomości o kolejnej akcji TOPR
Ja nie wiem czy utrzymał bym się na ściane pochylonej na zewnątrz, co na pionowej, a co dopiero na pochylonej do wewnątrz. xD
Pompy mają w chuj tylko czemu takie małe bajcepsy? Nie chodzi mi od razu o bulwy wielkości arbuza, ale myślałem, że ten sport bardziej rozbudowuje łapy.
@up
To jest budowa atlety masz siłę a do tego się nie męczysz jak taki koks
To jest budowa atlety masz siłę a do tego się nie męczysz jak taki koks
Ja się zastanawiam jak wyglądały jego pierwsze treningi... i ile papieru toaletowego na czyszczenie pozostałości po nich poszło
A tak zupełnie serio... pełen szacun... gościu jest zajebisty... większe mięśnie ma w środkowym palcu dłoni niż ja w całej ręce -.-
A tak zupełnie serio... pełen szacun... gościu jest zajebisty... większe mięśnie ma w środkowym palcu dłoni niż ja w całej ręce -.-
A z daleka wcale a wcale nie wygląda na jakiegoś koksa, taki, ot, zwykły koleś o miażdżącym uścisku dłoni
po tych trzech podciągnięciach się na jednym palcu musiałem pójść po chipsy... tak się zdenerwowałem
Słyszałem, że robił dziewczynie palcówkę - dziewczyna umarła
kiedyś jeździłem na ścianki żeby się po wspinać i wiem, że to jest cholernie męczące. To co gość robi jest niesamowite, a oglądając ten filmik pociły mi się ręce
Zly_wrecz_okropny napisał/a:
Pompy mają w chuj tylko czemu takie małe bajcepsy? Nie chodzi mi od razu o bulwy wielkości arbuza, ale myślałem, że ten sport bardziej rozbudowuje łapy.
Pewnie dlatego, że trenuje tylko na siłę i wytrzymałość. Masa jest w tym sporcie niewskazana i im mniejsza tym lepiej.
Mięśnie jak mięśnie, ale jakie ścięgna ma wytrzymałe.
Później będzie nakurwiał jak Dan
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów