📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Jest moc.
Pewnej nocy mąż krzyczy przez sen: "Zaginaj..zaginaj!" Żona budzi się, cuci męża i pyta się: kochanie co Ci się śniło?
- A no śniło mi się, że goni mnie taki wielki mudżyn z wielką murzyńską pałą no a ja byłem nago więc uciekam, aż do szedłem do takiej wielkiej skarpy, poślizgnąłem się i już miałem spadać a ten murzyn wsadza mi palec w dupę! To ja krzyczę : Zaginaj bo spadnę!!!
- A no śniło mi się, że goni mnie taki wielki mudżyn z wielką murzyńską pałą no a ja byłem nago więc uciekam, aż do szedłem do takiej wielkiej skarpy, poślizgnąłem się i już miałem spadać a ten murzyn wsadza mi palec w dupę! To ja krzyczę : Zaginaj bo spadnę!!!
szczególnie podoba mi się ćwiczenie w 3:11. Na dyskotekach grozi obrażeniami twarzy.
Przed 60 rokiem życia pewnie będzie miał reumatyzm i prawdopodobnie nie będzie mógł ruszać palcami. Biedne te jego stawy.
Ale podziwiam go za chęci i hart ducha.
w potrzebie krwi własnej ani życia nie szczędzić.
Tak mi dopomóż Bóg."
Ale podziwiam go za chęci i hart ducha.
3:15 biodra->cycki->biodra->cycki->biodra->cycki
Niesamowity gość. Ludzie nie mają pojęcia jak ciężko jest coś takiego zrobić. Ogromna praca do uzyskania takiej budowy, siły i tej łatwości pokonywania przeszkód. Szacunek dla gościa i trzeba to powiedzieć, kolejny przykład na to, że praktyka, poświęcenie i pasja jest receptą na sukces.
Możliwe,że Polak - popatrzcie na klapki w 0:54
EDIT
Cofam co napisałem, ma co najmniej 2 pary klapek - nie może być Polakiem.
But I'm still oldschool, like Atari, yo!
EDIT
Cofam co napisałem, ma co najmniej 2 pary klapek - nie może być Polakiem.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów