Trening z Michałem Wlazło, zawodnikiem MMA i K1 i... byłym capoeiristą.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
51 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
6 minut temu
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
szczerze? ch*j mnie obchodzi z kim ćwiczy i co robi. niech nagra jeszcze odcinki z niekrytym, swoim bratem, człowiekiem z piczą na czole (rockiem), tym cienkim od gierek (rojo?) i resztą zyebanych vlogerów którzy wiedzą wszystko!
jatutylkopacze, SgtPepper1942, innyczlowiek, może zamiast się przypierdalać o wrzucanie filmików zaczniecie sami w jakiś sposób rozwijać sadistic.pl?
Piwo na ślepo, bo wiem, że co jak co, to jest interesujący materiał. A spinać się możecie dalej, może spalicie trochę kalorii na tych waszych tłustych, bądź kościstych paluchach napierdalając nimi w klawiaturę, zależnie czy ktoś lubi wpierdalać przed kompem, czy nie chce mu się ruszyć dupy do lodówki.
od ogladania tego gowna nie nabierzesz masy ani sie nie dotniesz wiec po co truc sobie glowe tymi celebrytami z youtuba
Jakość nie urywa dupy.
Spadam na jutuba
Spadam na jutuba
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów