Trening z Michałem Wlazło, zawodnikiem MMA i K1 i... byłym capoeiristą.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
AdBuster??
Kurna chciałbym mieć możliwości poćwiczenia z takimi kozakami...Fajnie, że to wrzuca do siec, jeszcze bardziej nakręca do treningów.
zaden z nich nie wytrzymalby ze mna 10 ssekund. maja szczescie, ze nie wychodze z domu
czuje, że cios tego typa byłby ostatnim ciosem jaki bym otrzymał w życiu.
po takiej rozgrzewce miałbym dosyć heheh
da rade zrobić tak by nie odrywać dupy od krzesła ?
Jakie K-1 i MMA kurwa. Wlazły jest przecież piłkarzem grającym w Bayernie United F.C.K i na euro 2110 strzelił 9 bramek niemieckim kobietom w ciąży.
Stare chłopy a kopią się po girach jak dzieci w piaskownicy
Powodzenia mu życzę bo dobrze mu idzie
Nie psuj humoru ok ?
Sam go nie lubiłem w tych sprawdzaniach towarów z reklam, ale teraz jest respect !!!
Powodzenia mu życzę bo dobrze mu idzie
wcz_e napisał/a:
... Najmana:)?
Nie psuj humoru ok ?
Do 2110 może jakbyś pomyślał to byś i coś śmiesznego wypocił.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów