Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A ja tam sie nie wstydzę i kocham swojego małego gnojka
a twoj chlopak nie jest o niego zazdrosny?
Wyluzuj gimbusku, bo chyba Ci się rurki w srom wrzynają.
Jeśli ktoś potrzebuje burka do obrony, to jest turbo cipą i powinien się powiesić.
Jeśli ktoś potrzebuje burka jako przewodnika, oznacza że jest ślepy, więc jako niedorozwój też powinien się powiesić.
Pchlarz może być przydatny w polowaniach - fakt, ale tylko po to, żeby animalsi się wkurwiali.
noż kurwa, jezeli ktos potrzebuje burka, żeby wkurwiać animalsów to musi niezłą rozklapciałą cipą
Jeśli ktoś potrzebuje burka do obrony, to jest turbo cipą i powinien się powiesić.
Jeśli ktoś potrzebuje burka jako przewodnika, oznacza że jest ślepy, więc jako niedorozwój też powinien się powiesić.
Pchlarz może być przydatny w polowaniach - fakt, ale tylko po to, żeby animalsi się wkurwiali.
Co ty kurwisz xdd Ziomalu, ty sie wieszaj bo jak to są twoje SZCZERE przemyślenia a nie pokazywanie jaki jestes madafaka i jaki to jestes zimny i sadolowy to chuja sie nadajesz do czegokolwiek. Może do kopania dołów ale to też tam trzeba rozkminiać coś to nie wiem. Życzę Ci żebyś zniedołężniał i oślepł a twój pies przewodnik żeby Ci odgryzł twoje mikrojaja i mikrosiuśka.
Gdzie ty tu kurwa psy widzisz
Tak was widzę, wiśnioki dla których pies musi być duży.
Ach te stereotypy. Każdy wedle uznania. Ty na przykład masz małego
Powiedzial to zjeb ktory sam jest gimbusem. Widac ze takiego debila rodzice do dzisiaj trzymaja w piwnicy i napierdalaja wszystkim czym popadnie
A ja rucham cię w dupsko, twoja stara a twoje bachory to tylko kolejne problemy dla tego świata. Tyle wg mnie jesteście warci jako rodzina, jako ludzie. W dodatku z was chuj nie pożytek. Żrecie jak wstrętne opasy, śpicie, ruchacie się, i siedzicie na zasiłkach.
A tak wszyscy widzą ciebie
oj jakie to słodkie aż chyba pierdolne pawia
Żeby sklecić taką wypowiedź to trzeba być albo turbo idiotą albo niedorozwojem.
Żeby wierzyć w to co się napisało trzeba być niedorozwojem i powinno się powiesić.
A jak taki zdechnie to nawet animalsów będzie to chuj obchodziło.
Ale kurwa pajacujesz. Nie wierzę, że "sadole", którzy piszą takie posty są takimi głąbami. W 99% to jakieś kompleksy są nadrabiane ostrymi kontrowersyjnymi wypowiedziami. Żeby zaistnieć, żeby zauważyli.
Jesteś hardkorem! Zszokowałeś nas. Gratuluję. Nie wiem co jeszcze trzeba napisać, żebyś zapomniał jakiego masz małego kutasa czy tam srom wszystko jedno.
No no, Ty się tak nie rozkręcaj, bo jak adminkowie się zorientują, że popierdalasz z kolejnego konta, to wyłapiesz blokadę IP i się skończy pajacowanie.
A ty do czego jesteś potrzebny? Do czyszczenia kibli na dworcu?
Kolejny inteligent. Dziś założone konto i już szczeka, a może Ty też wyłapałeś warna lub blokadę i napierdalasz na dziko.
No to jak masz więcej niż 12lat, to jesteś zoofilem
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów