Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co ty kurwisz xdd Ziomalu, ty sie wieszaj bo jak to są twoje SZCZERE przemyślenia a nie pokazywanie jaki jestes madafaka i jaki to jestes zimny i sadolowy to chuja sie nadajesz do czegokolwiek. Może do kopania dołów ale to też tam trzeba rozkminiać coś to nie wiem. Życzę Ci żebyś zniedołężniał i oślepł a twój pies przewodnik żeby Ci odgryzł twoje mikrojaja i mikrosiuśka.
Pięknie się obsrałeś gimbusku, ale nawet śmieszne to było.
Powiedzial to zjeb ktory sam jest gimbusem. Widac ze takiego debila rodzice do dzisiaj trzymaja w piwnicy i napierdalaja wszystkim czym popadnie
Gdy ja chodziłem do szkoły, to nie było gimnazjów.
A ja rucham cię w dupsko, twoja stara a twoje bachory to tylko kolejne problemy dla tego świata. Tyle wg mnie jesteście warci jako rodzina, jako ludzie. W dodatku z was chuj nie pożytek. Żrecie jak wstrętne opasy, śpicie, ruchacie się, i siedzicie na zasiłkach.
No to już jest mistrz nad mistrze. Idź manifestować swój homoseksualizm gdzie indziej.
Pięknie się obsrałeś gimbusku, ale nawet śmieszne to było.
Gdy ja chodziłem do szkoły, to nie było gimnazjów.
No to już jest mistrz nad mistrze. Idź manifestować swój homoseksualizm gdzie indziej.
Po twojej wypowiedzi smiem watpic. Bo take zjebanie umyslowe pokazuje ze moze i jestes starszy ale mentalnie masz wiek gimbusa
Czekam na więcej...
A ja tam sie nie wstydzę i kocham swojego małego gnojka
Co to za rasa szczura?
Wyluzuj gimbusku, bo chyba Ci się rurki w srom wrzynają.
Jeśli ktoś potrzebuje burka do obrony, to jest turbo cipą i powinien się powiesić.
Jeśli ktoś potrzebuje burka jako przewodnika, oznacza że jest ślepy, więc jako niedorozwój też powinien się powiesić.
Pchlarz może być przydatny w polowaniach - fakt, ale tylko po to, żeby animalsi się wkurwiali.
Jeśli ktos jest imbecylem jak ty, to też powinien się powiesić? (tho, i'm confused) :/
Podobno to jest jak z jazdą na desce, najtrudniej się przyznać, że jest się pedałem...
Cieszę się ,że i ty się otworzyłeś tutaj na naszym forum
Ale z przykrością stwierdzam ,że nie lubimy tutaj takich...więc pal wrotki.....ewentualnie tą swoją deskę
A czego ona je chce nauczyć? Ma jakiś plan tresury, czy na razie chce je tylko wkurwić?
Kanalarz.
Wyluzuj gimbusku, bo chyba Ci się rurki w srom wrzynają.
Żeby sklecić taką wypowiedź to trzeba być albo turbo idiotą albo niedorozwojem.
A ty do czego jesteś potrzebny? Do czyszczenia kibli na dworcu?
Skąd w Was tyle nienawiści do bliźniego!? Wy chromolone bździągwy siarczyste, prąciem pelikana tyrkane w twarzyczki!
A ja tam sie nie wstydzę i kocham swojego małego gnojka
Wyjątkowo brzydki szczur
Tak was widzę, wiśnioki dla których pies musi być duży.
dla miastowych im mniejszy pies, tym lepszy, bo ciaśniejszy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów