18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
n................l 2020-05-12, 21:53
Widać, że lubi je tresować
Zgłoś
dżonyłojlker 2020-05-12, 22:02
Teraz psiarze mogą bez obaw pisać, jak to bardzo kochają słitaśne, futrzane pyszczki swoich czworonożnych "pszyjacieluf". Chyba, że znajdzie się jakiś naśladowca wiejskiego truciciela psów.

Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodów
Zgłoś
buczkog 2020-05-12, 22:07 3
Lubię psy (miałem dwa ) ale te są obrzydliwe a ta laska POJEBANA.
Zgłoś
Zcarg 2020-05-12, 22:34 26
dignogato napisał/a:

Teraz psiarze mogą bez obaw pisać, jak to bardzo kochają słitaśne, futrzane pyszczki swoich czworonożnych "pszyjacieluf". Chyba, że znajdzie się jakiś naśladowca wiejskiego truciciela psów.

Gdzie ty tu kurwa psy widzisz

Podpis
Spytałem mojej pani doktor, psychiatry mego, czy uważa, że jestem szalony.
Powiedziała:
- Nie!
Więc przestałem celować w nią flarą...
Zgłoś
dżonyłojlker 2020-05-12, 22:40 4
Zcarg napisał/a:

Gdzie ty tu kurwa psy widzisz

Dla mnie takie same jak wszystkie inne. Chociaż nie, takie nawet lepsze, bo mniejsze, a jak mniejsze, to pewnie mniej śmierdzą.

Zgłoś
Kepeszek 2020-05-12, 23:02 3
dignogato napisał/a:

Dla mnie takie same jak wszystkie inne. Chociaż nie, takie nawet lepsze, bo mniejsze, a jak mniejsze, to pewnie mniej śmierdzą.

co ty kurwisz, pies może służyć do obrony, być przewodnikiem lub do polowań. To i tak bardziej przydatny niż ty :---D
A taki szczur tylko je i sra i jebie

Lubelska sekcja mma
Zgłoś
Dokaka 2020-05-12, 23:18
Kepeszek napisał/a:

co ty kurwisz, pies może służyć do obrony, być przewodnikiem lub do polowań. To i tak bardziej przydatny niż ty :---D

Jebie. Ale z pod pachy.
Zgłoś
dżonyłojlker 2020-05-12, 23:21 6
Kepeszek napisał/a:

Wyluzuj gimbusku, bo chyba Ci się rurki w srom wrzynają.
Jeśli ktoś potrzebuje burka do obrony, to jest turbo cipą i powinien się powiesić.
Jeśli ktoś potrzebuje burka jako przewodnika, oznacza że jest ślepy, więc jako niedorozwój też powinien się powiesić.
Pchlarz może być przydatny w polowaniach - fakt, ale tylko po to, żeby animalsi się wkurwiali.

Zgłoś
wdowa40 2020-05-12, 23:31 2
Co ona je częstuje Amfetaminą.
Zgłoś
cesarz1982 2020-05-13, 0:27 95
A ja tam sie nie wstydzę i kocham swojego małego gnojka

Zgłoś
Juzwa 2020-05-13, 0:29
A czego ona je chce nauczyć? Ma jakiś plan tresury, czy na razie chce je tylko wkurwić?

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
AndyC 2020-05-13, 0:31 9
dignogato napisał/a:

Jeśli ktoś potrzebuje burka do obrony, to jest turbo cipą i powinien się powiesić.
Jeśli ktoś potrzebuje burka jako przewodnika, oznacza że jest ślepy, więc jako niedorozwój też powinien się powiesić.
Pchlarz może być przydatny w polowaniach - fakt, ale tylko po to, żeby animalsi się wkurwiali.

Żeby sklecić taką wypowiedź to trzeba być albo turbo idiotą albo niedorozwojem.
Żeby wierzyć w to co się napisało trzeba być niedorozwojem i powinno się powiesić.
A jak taki zdechnie to nawet animalsów będzie to chuj obchodziło.

Ale kurwa pajacujesz. Nie wierzę, że "sadole", którzy piszą takie posty są takimi głąbami. W 99% to jakieś kompleksy są nadrabiane ostrymi kontrowersyjnymi wypowiedziami. Żeby zaistnieć, żeby zauważyli.

Jesteś hardkorem! Zszokowałeś nas. Gratuluję. Nie wiem co jeszcze trzeba napisać, żebyś zapomniał jakiego masz małego kutasa czy tam srom wszystko jedno.
Zgłoś
mygyry 2020-05-13, 8:05 6
cesarz1982 napisał/a:

A ja tam sie nie wstydzę i kocham swojego małego gnojka

Podobno to jest jak z jazdą na desce, najtrudniej się przyznać, że jest się pedałem...
Zgłoś
Sololine 2020-05-13, 8:09 1
dignogato napisał/a:

A ty do czego jesteś potrzebny? Do czyszczenia kibli na dworcu?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów