Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
hamburgery to pojeby, normalny facet jak by się zesrał to by powiedział "słuchajcie dupeczka dzwoniła, muszę lecieć" a ten idiota jeszcze jeździ i pokazuje każdemu obsrane gacie -_-
Hamburger za dużo zjadł hamburgerów i wyszedł hamburger z hamburgerowni

Ten miał za luźne spodnie, reszta jeździ w rurkach, żeby poślady zaciskało.

I bardzo dobrze, gdyby siedział przed kompem jak porządni ludzie, to by się nie zesrał. Szkoda, że jeszcze nogi nie złamał pedał p🤬lony.

Przecież to ten dzieciak od wkładania pilota w dupę, bo mu skasowali konto w wowie czy tam innej grze
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie