Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ważne, żeby się nie pedalili i nie głosowali na komuchów.
Tak... Kolesie wykonują 100, albo i 1000 prób na każdy rzut, ale oczywiście tego nie pokażą bo wstyd. Pokazują tylko co wychodzi, a ludzie bez mózgów uznają że są oni jakimiś nadludźmi bo "nawet im to wychodzi"
Wszystkie filmiki z piłkami, czapkami, dildami i innych chujstem nie są pokazem umiejętności tylko głównie szczęścia.
@moskal88
Tak... Kolesie wykonują 100, albo i 1000 prób na każdy rzut, ale oczywiście tego nie pokażą bo wstyd. Pokazują tylko co wychodzi, a ludzie bez mózgów uznają że są oni jakimiś nadludźmi bo "nawet im to wychodzi"
Wszystkie filmiki z piłkami, czapkami, dildami i innych chujstem nie są pokazem umiejętności tylko głównie szczęścia.
specjalnie dla Ciebie :
+ zauważ, że sceny w pierwszej części z nauczycielką musiały być wykonywane za pierwszym razem, z zaskoczenia. Co do innych musisz uwierzyć na słowo, owszem zdarzało się, że czapka nie wpadała na łeb, ale zapewniam, że dość rzadko
Bo przejrzałem Twoją długą liste postów na sadolu i wydaje mi się, że jesteś takim typowym dzieckiem bogatych rodziców, a tacy na ulicy tracą ząbki a w takich miejscach jak sadistic, nie ogarniasz że 99% osób podtarło by sie tą twoją magiczną czapką
To umówmy się, że ty zostaniesz na ulicy, zajmiesz się wybijaniem zębów a ja zajmę się swoim życiem, które urozmaicam sobie takimi epizodami jak tworzenie tych dwóch filmów o czapkach . Także bywaj zdrów i bez odbioru.
Wrzucasz filmiki o jakimś rzucaniu czapeczką. O kurwa jakie to jest fajne.
700 osób które dało Ci piwo za poprzedni filmik, to odsetek dzieci, jak Ty, które jeszcze mało widziały i zaskakuje ich, że można rzucić czapką na 20 metrów i trafić w cel.
Kurwa jaki ten filmik jest głupi.
Na jm wrzucaj sobie takie pedałkowate filmiki.
O czym zrobisz następną serię? o grze w kapsle?
Ten portal traci swój charakter przez takie pojebane filmiki jak ten.
Kiedyś tutaj nie było nawet tych jebanych gwiazdek, a poczucie humoru było wyjątkowo sadystyczne, że kiedy człowiek tu wchodził to go odrzucało i nawet nie musiał wchodzić na dział hard.
A teraz?
Pełno tu niedowartościowanych zjebów i pedałów, co nauczą się szyć na drutach i zaśmiecają mój umysł swoimi pierdolniętymi ambicjami.
o ja pierdole jakie gówno. To ma byś sadistic? gimbusiarnia pierdolona. Człowiek napierdolony wchodzi na serwis, żeby jakieś kończyny flaki... no ruskich zobaczyć a tu co? Jakiś pedał czapeczką rzuca po szkole. Między ludzmi to się w ogóle w czapce kurwa nie chodzi, bo żydami nie jesteśmy do chuja. ALE nie, ktoś da film i po co? Na wirtualne piwa liczy? Po chuj mi je, staje mu od tego? A może to substytut nektaru bogów, bo w sklepie jeszcze mu nie chcą sprzedać.
Zastanówcie się kurwa gimbusiarnia, co wrzucacie do internetu, a tym bardziej na portal sadistic bo do chuja... wqrwaicie mnie i pewnie w chuj innych użytkowników, tym gównem co się codziennie pojawia na tym portalu.
Wysiliłem się i wszedłem w ten temat tylko żeby postawić piwo za ten oto post Sam bym tego lepiej nie ujął
Nie zrozumiałeś przekazu.
Tu chodzi o to by utrzymać jeszcze resztki które zostały z charakteru tego forum, które ongiś jechało każdego nowo przybyłego frajera. Na dodatek, to forum było obrzydliwe, chamskie i obleśne i to nas kręciło.
A teraz, dzieci, cioty, pedały, gimbusy, nieśmieszne kawały, chujowe wstawki z kwejka i moderatorzy którzy zapomnieli co jest wyznacznikem oryginalności tego forum.
A teraz, dzieci, cioty, pedały, gimbusy, nieśmieszne kawały, chujowe wstawki z kwejka i moderatorzy którzy zapomnieli co jest wyznacznikem oryginalności tego forum.
chyba zapomniałeś kto tworzy ten portal
przypominam, że to użytkownicy decydują jaki materiał wychodzi na główną, opiwowując go lub nie. Niestety oryginalnością najczęściej w mniemaniu użytkowników jest narzekanie, że kiedyś to ten portal był taaaki a teraz jest taki.
wstyd mi kurwa za nowe pokolenie, bucha zapali i upierdolony jak by pione spalił albo kielona pierdolnie i już najebany... rzucać czapką w szkole.... kurwa kiedyś się w szkole zatykało pisuar i powódź robiło żeby na chate pójść bez enki..
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów