18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Earl Grey 2017-05-11, 4:24
UWAGA! Audycja zawiera lokowanie produktu

Follow The White... Mouse.
Zgłoś
Creatures 2017-05-11, 8:25
No troszkę musiał tego łyknąć by zareklamować produkt w ciekawy sposób jest tego więcej +AAAHHHHHH

Blood !!!
Zgłoś
whiget 2017-05-11, 8:57
Za jebniętego norwega zawsze piwo
Zgłoś
nowynick 2017-05-11, 9:19 39
jeździ sobie taki wzdłuż fiordów, zapija wódeczką i czasem wstawi filmik z tego na YT a ludzie klikają milionami nabijając mu hajs. No jebany wygrał życie normalnie
Zgłoś
InnyName 2017-05-11, 9:39 2
Jeśli Norweg dostaję z reklam podobne siano co reszta świata to uwierz mi ale w tych filmów to mu pewnie na tą wódkę starcza

Ale Volvo v40 sie ceni, porządny model

WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.
Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Zgłoś
WakeUpDead 2017-05-11, 12:30
Ostatni Wiking.
Zgłoś
s1ssoko 2017-05-11, 13:26 4
ostatnia nadzieja na normalność w Norwegii
Zgłoś
BansujDziffko 2017-05-11, 15:15
Zazdroszczę poku**iencowi..

Chciałbym spróbować z laską w drugą dziurkę, ale boje się że zajdzie w ciąże.
Zgłoś
PLN 2017-05-11, 16:18
Ten to ma klawe życie
Zgłoś
mosorekenha 2017-05-11, 20:35
coś pięknego takie wypady
Zgłoś
Tajulek 2017-05-11, 23:26 1
@nowynick Milionami? Ma po kilkadziesiąt tysięcy wyświetleń. Z czegoś takiego nie da się utrzymać, musi mieć jakąś pracę

Najwyżej wyjebię
Zgłoś
Gizmolka 2017-05-12, 0:14 1
Ciekawe czy fiordy z ręki karmił?

Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.
Zgłoś
ValvePlsFix 2017-05-12, 0:25
@InnyName ale niektóre jego filmiki mają kilka milionów wyświetleń. Na pewno dostał tyle kasy, że mógłby się utrzymać z tego przez kilka miesięcy.
Zgłoś
misio1631 2017-05-14, 19:48
@Tajulek
oczywiscie ze ma prace pracuje w zakladach chemicznych produjkuja farby
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów