szkoda, że zamiast puszki ręki nie włożył
to podgrzewacz indukcyjny. dla niekumatych: podgrzewa metal. łapska nie przepali
szkoda, że zamiast puszki ręki nie włożył
haahaha ale fail!
idź do szkoly na fizyke! podgrzewanie indukcyjne polega na wytworzeniu prądow wirowych w metale, a nie wiem jak ty, ale moje rece nie przewodzą prądu.
nie wiem jak ty, ale moje rece nie przewodzą prądu.
Udowodnij, Einsteinie - najlepiej włóż gwoździe trzymane w rękach do kontaktu i zamieść filmik. Albo poproś lepiej kogoś żeby zamieścił.
(pytanie nie jest pretensjonalne: to poprostu moze być pomysł na biznes mojego życia )
(odpowiedź dla ludzi którzy mi napiszą że dr pepper nie jest piwem: wiem ; ] )
Ty żeś za to konkretnego faila zaliczył. Jeśli Twoje ręce nie przewodzą prądu to wytłumacz mi dlaczego, jak kolega wyżej napisał, jebnie Cię gdy będziesz wsadzał 2 gwoździe do gniazdka. Chciałeś zabłysnąć, ale nędznie Ci wyszło...
tylko po co podgrzewać? osobiście wole zimnego browara. teraz pytanie dla osób które chodziły w gimnazjum na fizyke: czy da sie schłodzić bro w kilka sekund nie wykorzystując ciekłego azotu i czy da sie to zrobić w domu ; ) ?
(pytanie nie jest pretensjonalne: to poprostu moze być pomysł na biznes mojego życia )
(odpowiedź dla ludzi którzy mi napiszą że dr pepper nie jest piwem: wiem ; ] )
Mówisz i masz. Połowa zysków moja...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów