Jeśli ktoś nie rozumie paru prostych zdań po angielsku to jest kretynem
Jeśli ktoś nie rozumie paru prostych zdań po angielsku to jest kretynem
"How do you like my panzer fist?" Powinno być panzerfaust gdyż faust to po niemiecku pięść Pewnie, że zrozumiałem tych kilka prymitywnych zdań, być może teraz Ty powinieneś zacząć uczyć się języków gdyż w dzisiejszych czasach nawet dobra znajomość jednego języka to dość mało. Więc pozdrawiam i na przyszłość nie wywyższaj się tak ze znajomością angielskiego, zostaw to takim zawodowcom jak ja Pozdrawiam jeszcze raz i chuj Ci żylasty w dupę xD
"zostaw to takim zawodowcom jak ja" w czym? w czytaniu? Następny kurwa wielki tłumacz przysięgły z wszystkimi certyfikatami się znalazł. Polaczki...
Wiesz, jeśli to ma być po angielsku, to po co dawać po niemiecku?
A kto umarł, ten nie żyje..."How do you like my panzer fist?" Powinno być panzerfaust gdyż faust to po niemiecku pięść Pewnie, że zrozumiałem tych kilka prymitywnych zdań, być może teraz Ty powinieneś zacząć uczyć się języków gdyż w dzisiejszych czasach nawet dobra znajomość jednego języka to dość mało. Więc pozdrawiam i na przyszłość nie wywyższaj się tak ze znajomością angielskiego, zostaw to takim zawodowcom jak ja Pozdrawiam jeszcze raz i chuj Ci żylasty w dupę xD
Ty, zawodowiec xD - weź poświęć chwilkę xD i przetłumacz to xD sadistic.pl/zagadka-vt61867.htm bo ja w dzisiejszych czasach xD to jakoś tak nie kumam xD tych krzaczków xD i nie mogę się powywyższać xD
I na koniec jebnę jeszczę jedną buźkę bo to takie cool xD
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów