Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ładnie trzeba mieć nasrane we łbie by trzymac takie gówno w domu, wogóle trzymanie smierdzacych pchlarzy to ciemnota w XXI wieku!
Psa czy kota można myć dwa razy dziennie, ale niemiły zapach dla kogoś nowego zawsze będzie wyczuwalny.
Dodatkowo takie szczury jak na filmiku są głupie, ponieważ mają małe móżdżki i widać, że właściciel ich nie wytresował/ ułożył. Ja bym go kilka razu kopnął po takim ataku, że poleciałby do drugiego pokoju to piesek spokorniałby i nauczył cierpliwości.
Ja pierdole! Jaki syf i jeszcze dwa szczury w mieszkaniu.
Ładnie trzeba mieć nasrane we łbie by trzymac takie gówno w domu, wogóle trzymanie smierdzacych pchlarzy to ciemnota w XXI wieku!
Boli dupa, biedaku z wynajętej piwnicy, że właściciel nie pozwolił ci ze sobą chomika z socjalnego mieszkania zabrać?
Boli dupa, biedaku z wynajętej piwnicy, że właściciel nie pozwolił ci ze sobą chomika z socjalnego mieszkania zabrać?
Juz jakiś miłosnik psich odbytów sie odezwał.
Wogóle trzymanie smierdzacych pchlarzy to ciemnota w XXI wieku!
Dlatego Cię wyjebali z chałupy, no nie miej nikomu za złe.
Ja pierdole! Jaki syf i jeszcze dwa szczury w mieszkaniu.
Wieskinaku, naucz się pisać pierw. W ogóle...
Juz jakiś miłosnik psich odbytów sie odezwał.
Tak widac twoj bol dupy zjebie genetyczny to ze siedzisz w swojej piwnicy bo cie rodzice tam trzymaja to juz nie moj problem. Sam mam psa i jakos moi znajomi czy znajomi rodzicow nie maja z tym problemu. Ale taki zjebany gowniak jak ty zawsze bedzie sie sral
Tak widac twoj bol dupy zjebie genetyczny to ze siedzisz w swojej piwnicy bo cie rodzice tam trzymaja to juz nie moj problem. Sam mam psa i jakos moi znajomi czy znajomi rodzicow nie maja z tym problemu. Ale taki zjebany gowniak jak ty zawsze bedzie sie sral
Przestań ujadać jak durna sobaka, bo nie idzie tego zrozumiec, albo tak ci się łapy trzęsą jak piszesz bo pies cie zapina.
Przestań ujadać jak durna sobaka, bo nie idzie tego zrozumiec, albo tak ci się łapy trzęsą jak piszesz bo pies cie zapina.
Nie musisz mi pisac jakie masz upodobania. Jestem tolerancyjny i rybka mnie kto z kim w lozku i co robi. Twoj wybor ale nie musisz tego oglaszac na forum.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów