latające koniki, tęcza
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
po zjedzeniu >20kg jabłek będzienajebany jak ten poseł jakiś co go złapali najebanego jadącego autem a się tłumaczył ,że zjadł jabłka.
Piwo dla osoby ,która poda mi nazwisko tego posła.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Piwo dla osoby ,która poda mi nazwisko tego posła.
shitting katika maboga
@Velture
Marek Łatas (PIS)
Marek Łatas (PIS)
Don't know where your parents are,
Cry directly in this jar,
I will drink it at the bar,
Sip sippin' on Orphan Tears.
Sip sippin' on Orphan Tears.
Nie oglądaj to gorsze od koksu
A tak na serio wczoraj o 15 wyszedł nowy odcinek. Jest zarąbisty i warto obejrzeć jak najszybciej
A tak na serio wczoraj o 15 wyszedł nowy odcinek. Jest zarąbisty i warto obejrzeć jak najszybciej
Zmarnowałem 2min 39sec mojego życia ;x
DarknessHawk napisał/a:
Zmarnowałem 2min 39sec mojego życia ;x
I godzinę na napisanie tego posta
Zaraz jakiś inteligentny inaczej admin wrzuci 10h non stop " nyan cat" . Co Wy z tą stroną robicie ...
Jakby jakis no-name to wrzucil, zaczelyby sie wrzuty na niego, ze to sadistic a nie jakas pedalska strona. No ale wrzucil to pener. Zalosne lizanie dupy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów