📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:40
🔥
Przyjaciele
- teraz popularne
przedostanie fajne, a to ostatnie masakra
no to nas odchamiłeś sztuką abstrakcyjną...niech cię piekło pochłonie
Sztuka po chuju. Wystarczy zrobić byle gówno i już można nazwać to sztuką. A jak jest nadzwyczaj chujowe to mówi się, że to sztuka abstrakcyjna.
Trzeci to chyba bukkake miał z truskawkami... Albo po prostu z emo... Cięli się tam, no i... wiadomo
Za cholerę nie rozumiem współczesnej "sztuki"
odnośnie ostatniego (i przedostatniego bo ci się wkleiło 2x do chuja!), to wypięty gościu w dżinsach z niebieskimi rękawiczkami i niebieskimi skarpetkami nazywany jest sztuką? szacun
[ Komentarz dodany przez: angel: 2011-02-26, 23:34 ]
poprawione
[ Komentarz dodany przez: angel: 2011-02-26, 23:34 ]
poprawione
To nie jest sztuka, piąte i przedostatnie widziałem ostatnio na hardzie w chorobach i anomaliach.
Moje gówna wyglądają lepiej od tej "sztuki".
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów