📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Podróba "nie ma cwaniaka na warszawiaka". Osobiście uważam, iż oryginał lepszy.
Po "Projekt Warszawiak" i "Projekt Sopot" (czy jak kto woli trójząb) czekamy teraz z niecierpliwością na "Projekt Trąbki Wielkie"
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Co do teledysku to również uważam że PW lepsze
Justin Bieber napisał/a:
Jesteś tutaj trochę ponad miesiąc a tak w piórka obrosłeś?
Powiedział użyszkodnik z nieco ponad czteromiesięcznym stażem i średnią w okolicach 1 ostrzeżenia na miesiąc, tylko dlatego, że miałem czelność stwierdzić fakt oczywisty.
O ile Projekt Warszawiak miałem za taką samą chujowiznę jak "Będę brał cię w aucie" o tyle na to ścierwo już nie mam słów. Wczoraj w faktach wypowiadał się jakiś pajac, stwierdził, ze Projekt Warszawiak dał pstryczka w nos, a oni odbijają owego pstryczka- ja jebie...
@meszamorum- Chyba przespałeś 2010, tak w skrócie: kwiecień- rozpieprzony Tupolew, na wiosnę- powodzie tysiąclecia, w sierpniu Bogatynia była wodną stolicą Polski, a później to już walka o krzyż i podniesiony VAt- nudy.
@meszamorum- Chyba przespałeś 2010, tak w skrócie: kwiecień- rozpieprzony Tupolew, na wiosnę- powodzie tysiąclecia, w sierpniu Bogatynia była wodną stolicą Polski, a później to już walka o krzyż i podniesiony VAt- nudy.
moj boze jestem z 3city ale to jest strasznie gowniane, warszawiak przy tym gwalci, niestety.
Musiałem sprawdzić czy to napewno sadistic po włączeniu tego gówna.
Jednak sadol, kurwa no co to ma być? Mało stron jest dla pojebanych pseudosmiesznopiosenkofilmnków?
Ja jebie
Jednak sadol, kurwa no co to ma być? Mało stron jest dla pojebanych pseudosmiesznopiosenkofilmnków?
Ja jebie
Gszysztow napisał/a:
O kurwa rzeczywiście. Widać patrzyłem w czyjś inny profil
meszamorum napisał/a:
Powiedział użyszkodnik z nieco ponad czteromiesięcznym stażem i średnią w okolicach 1 ostrzeżenia na miesiąc, tylko dlatego, że miałem czelność stwierdzić fakt oczywisty.
Po 1. nie ma kurwa czegoś takiego jak "fakt oczywisty".
Chyba, że jesteś prozaikiem i piszesz teksty, więc można by podpiąć to pod środek stylistyczny zwany tautologią.
Po 2. jak już chcesz mi dojebać, to się lepiej przygotuj. Faktycznie przespałeś chyba cały rok. A warn jest jeden, a ma wartość 4.
dr_dex - ja czekam na "Projekt Pruszcz Gdański", ale się chyba nie doczekam. Czas stworzyć własny
pójdźcie w chuj z tymi wielkomiejskimi imprezami gdzie piwo z puszki kosztuje 8 zł a w giecie zioła są 3 duże za 30zł
o tabsach i władzie nie wspomnę bo nie ma a laski wracają do domu o 23
o tabsach i władzie nie wspomnę bo nie ma a laski wracają do domu o 23
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów