📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:26
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
za kolesia w żółtej koszulce na drabinie dam piwo
Moje życie to ciągłe mantry o pokój
Za Chiny nie dają mi go te mantry #Tybetańczyk
dziwnie wkurwiająco
dziwnie wkurwiająco
Od smogu i wodzionki się we łbie pojebało.
Nie daję piw fantastico.
Nie wiem kurwa, jak komuś może przypaść do gustu "humor" zaprezentowany w tym video?
Jedyny filmik tego typa , który moim zdaniem obejrzeć Gdzie jest apteka ... No tam prosto i na pewno będzie -.- a nad ryjem szyld 5x1m APTEKA
Ten co mówi "no nie umisz czytać" tak po głosie jest podobny jak Voldemort z "krzychu,kadetem tera" przypadek ? Nie sądze.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów