18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Trolling Nivea i Avanti.
castrol • 2012-11-03, 20:26
Otóż powstał konkurs Nivea, który polega na wstawieniu zdjęcia swego ryja i jeżeli będzie posiadało ono odpowiednią ilość głosów wygra i w styczniu będzie na okładce Avanti.
Oto zdjęcie które wygrywa

Najbardziej oceniane zdjęcia:

Teraz do mnie proźba oddajcie głosy na tą "Księżniczkę".

Jak za mocne to na harda.

Ps. Macie tu link wbijacie w Najwyżej oceniane żeby zobaczyć perełki
nivea.pl/Porady/ext/pl-PL/zgas-diody?a=single&e=634
Zgłoś
h................j 2012-11-03, 20:27
Nivea pewnie wycofa się z akacji w obawie o spadek sprzedaży swoich produktów.
Zgłoś
x................s 2012-11-03, 20:33 1
same fotki ściemy lub studyjne, te konkursowe kurwy nie maja serca. Moja panna ma zajoba z tymi konkursami na fb, zbieranie głosów to jej chleb powszedni. Nie zdajecie sobie sprawy jaki to jest gigantyczny rynek
Zgłoś
lubie_lizac_sobie_jaja 2012-11-03, 20:40
Za niedługo liczba głosów na nią się zwiększy. Znacznie.
Zgłoś
Breakdrowser 2012-11-03, 20:43 94
Gdybyśmy wiedzieli to wspólnie wysłalibyśmy tam zdjęcie jakiegoś rudego zjeba z otchłani forum.
Zgłoś
Roszp 2012-11-03, 20:44 4
W słusznym celu zawsze głos oddam.
Zgłoś
l................z 2012-11-03, 20:45 38
ja proponuje zeby ktos tam podeslal kobiete z kutasem i caly sadistic glosuje. wygrana jest nasza
Zgłoś
JedzMojLagier 2012-11-03, 20:57 3
jadymy z tym

'Who you are is not fixed for all of eternity. A man could forge himself anew if he so wanted.'
Christopher Paolini
Zgłoś
Roszp 2012-11-03, 20:57 42
Kurwa mać!
Czuję się oszukany!
Głosujemy tylko po to, żeby ten warchlak dostał zestaw kosmetyków (słuszna sprawa, przydadzą jej się)!
Cytat:

Spośród 100 najpopularniejszych prac, jury wybierze uczestniczkę, która otrzyma nagrodę główną: sesję zdjęciową* do alternetywnej (tylnej) okładki AVANTI...

I tego waszego trolla chuj strzelił. A następnym razem zanim taką akcję zorganizujecie to przeczytajcie regulamin.

I oddajcie mi chuje moje piwo...
Zgłoś
Breakdrowser 2012-11-03, 21:06 21
Roszp napisał/a:

I oddajcie mi chuje moje piwo...

Masz kurwa! Naszczałem do niego...
Zgłoś
token 2012-11-03, 21:31 1
ok, pomóżmy jej wygrać !
Zgłoś
a................b 2012-11-03, 21:37
Moja "proźba" jest taka:

Zapierdalaj po słownik nieuku jebany...
Zgłoś
K................� 2012-11-03, 21:38 8
"Jak za mocne to na harda" Rozjebałeś mnie
Zgłoś
jeloo 2012-11-03, 21:50
Ja już zagłosowałem :]
Zgłoś
sadolec 2012-11-03, 21:56
ja tez swoje zrobiłem
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów