Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
jasne że wiekszośc zrozumiała - jestem słabym urzędnikiem ale wiecie próbuję, nieudolnie robić bekę z TVP, wiec wiecie, spokojnie możecie wybrać mnie na kolejną kadencję . Ja dalej będę kręcił wałki, ale może TVP info już nie bedzie wiec trudnych pytań nikt nie zada i bedzie pięknie. Wystarczy , że chłop założy tęczową opaskę napisze jebać pis i może zostac nawet prezydentem Wawy, przy odpowiednich układach. O "oświecony" elektorat, jak widać po co niektórych tutaj, nie musi się martwić
Obajtek, szumi kręcą wałeczki i wam nie przeszkadza. Ahhh bo przecież to swoi złodzieje
Kradnom ale dajom pincet zlotych
A Ty co? Skrajny kuc jesteś?
Media które prowadzą serwisy informacyjne a tym samym są opiniotwórcze powinny podlegać takim samym regułom więc to nie jest jeden chuj.
Tak jakby niektórym lekarzom pozwolono robić jakieś pojebane eksperymenty na dzieciach bo... przyjmująprywatnie i chuj to kogo obchodzi co robią.
Każda dziennikurwa czy to z tvpisu czy tvnu powinna być rozliczana za kłamstwa. No ale kto by to rozliczał skoro teraz rozsądnych jest garstka?
Czekaj. Nazwałeś go kucem a za chwile sam napisałeś ze coś należy państwowo kontrolować? Czyli jesteś wolnorynkowcem ale jednak komunista?
TVN jest stacją prywatną sama na siebie zarabia, nie pasuje ci ich produkt to za niego nie musisz płacić.
Z TVP jest dokładnie na odwrót, więc to nie jest jeden ch*j.
Nie ma znaczenia, udawanie i unikanie odpowiedzi na niewygodne pytanie jest zwyczajnym skur... a podpinanie tego pod walkę z pisem to jest to wykorzystanie aktualnej sytuacji. Mógł odpowiedzieć rzetelnie tak by w pięty poszło ale nie wolał z siebie głupka zrobić bo coś kryje.
do wyborów jeszcze daleko trolle
jasne że wiekszośc zrozumiała - jestem słabym urzędnikiem ale wiecie próbuję, nieudolnie robić bekę z TVP, wiec wiecie, spokojnie możecie wybrać mnie na kolejną kadencję . Ja dalej będę kręcił wałki, ale może TVP info już nie bedzie wiec trudnych pytań nikt nie zada i bedzie pięknie. Wystarczy , że chłop założy tęczową opaskę napisze jebać pis i może zostac nawet prezydentem Wawy, przy odpowiednich układach. O "oświecony" elektorat, jak widać po co niektórych tutaj, nie musi się martwić
to samo można powiedzieć o pożal się Boże świętej trójcy tego narodu. Gamoń, gamonia pogania.
Za co? Za bycie debilem?
Jeśli tak, to dla ciebie tez piwo
Chyba nie jesteś na bieżąco skoro się pytasz
Za co? Za bycie debilem?
Jeśli tak, to dla ciebie tez piwo
Chyba nie jesteś na bieżąco skoro się pytasz
siemaDla tych co nie kumaja, ostatnio tvp zadawalo pytanie kieleckiemu rzecznikowi wodociągów, ten w ramach protestu przeciwko manipulacjom tvpis zlewał ich odpowiadając na ich pytanie jedna odpowiednią, i teraz kolejny sekretarz miasta Kielc idzie tym samym sposobem i też troluje tvpis.
Niestety, Twoich prostych słów przecietny elektorat PiS nie zrozumie.
Niestety, Twoich prostych słów przecietny elektorat PiS nie zrozumie.
Przeciętny??? Nawet ten na wyższym poziomie nie zajarzy, "no bo jachty budujom"....
Rozumiem, że każdemu było spoko, gdy takie widzieliście wyniki sondażów, a później wyniki wyborów?
I co myslicie że ze wszystkim innym było inaczej?
Czemu nie krzyczeliście TVPO ?
Powiem wam dlaczego, bo wam po prostu nie pasi obecna opcja. Gdy przyjdą wasi kolesie i zaczną znowu rozprzedawać Polskę, to będziecie klaskać uszami, bo nie będzie wtedy niewygodnych pytań z tvniemieckiej i tvPO
Naprawdę tak ciężko zrozumieć, że każda partia przejmowała media i były upolitycznione ? Teraz przynajmniej jest pluralizm, a za władz PO to wszystkie media mówiły tym samym tonem i broniły poprzednią władzę. A ściek dopiero teraz wypływa z ich struktur. Jesteście ślepi jak tego nie widzicie.
Najlepiej oglądać TVPIS i TVNiemiecką I wtedy masz dwa przeciwne bieguny. Oglądasz sobie dwie stacje, i wyciągasz średnią i wiesz mniej więcej co się dzieje.
Tylko nie wspominajcie mi o szurach jak wrealu24 chuj nie telewizja kanał na youtubie, bo aż mnie mdli na temat tych "ekspertów" którzy nawet licencjatu dziennikarstwa nie mają ukończonego.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów