📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
C0C0JUMBO napisał/a:
piwo dla gościa
Za co? Za bycie debilem?
Jeśli tak, to dla ciebie tez piwo
Przez osiem ostatnich lat polki i polacy...
Ciągłe powtarzanie tych samych regułek które narzuca im ktoś odgórnie.
Nie wiem z czego się tu śmiać. Obojętnie czy go zapyta dziennikarz tvp czy tvn jeden chuj, typ jest urzędnikiem czyli pracuje tam dla ludzi i kurwa dla ludzi powinien udzielić informacji a nie robic z siebie debila. Gość zwyczajnie nie odpowie na niewygodne pytania zadane mu czyli zwyczajnie nie nadaje się na to państwowe stanowosko.
To jest jawne robienie z ludzi debili jak przy podsłuchach polityków. Najwięcej bylo pieprzenia o tym kto podsluchiwał, a nie jaka była treść w nagraniach. Tak i tu, chuj z tym o co jest pytany, ważne kto go pyta.
To jest jawne robienie z ludzi debili jak przy podsłuchach polityków. Najwięcej bylo pieprzenia o tym kto podsluchiwał, a nie jaka była treść w nagraniach. Tak i tu, chuj z tym o co jest pytany, ważne kto go pyta.
5+ za recytacje wiersza. Moja córka w przedszkolu też się nauczy.
Może chce wygryźć holeckom w reżimowej??
Dla tych co nie kumaja, ostatnio tvp zadawalo pytanie kieleckiemu rzecznikowi wodociągów, ten w ramach protestu przeciwko manipulacjom tvpis zlewał ich odpowiadając na ich pytanie jedna odpowiednią, i teraz kolejny sekretarz miasta Kielc idzie tym samym sposobem i też troluje tvpis.
CzerstWybut napisał/a:
Nie wiem z czego się tu śmiać. Obojętnie czy go zapyta dziennikarz tvp czy tvn jeden chuj, (...)
Z cyklu nie wiem to się wypowiem? Czy marzysz już o 700+ z moich podatków?
CzerstWybut napisał/a:
Nie wiem z czego się tu śmiać. Obojętnie czy go zapyta dziennikarz tvp czy tvn jeden chuj,
TVN jest stacją prywatną sama na siebie zarabia, nie pasuje ci ich produkt to za niego nie musisz płacić.
Z TVP jest dokładnie na odwrót, więc to nie jest jeden chuj.
powinien wylecieć na zbity ryj ... za takie olewanie ludzi za ktorych kase niby pracuje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów