sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866
Dobrze, że się nie przeziębili.
Ho ho ho, co za ironia, witamy studenta gender studies. Lepszym określeniem jest "w ciągu", ale "w przeciągu" też jest poprawne.
Co do filmiku - zbieram szczękę z podłogi...
Link do artykułu link.springer.com/article/10.1007/s12119-018-9536-0
Rok temu biolog zrobił podobny numer wpisując w swoją pracę fragmenty z Harrego Pottera.
A jeżeli ktoś chce poczytać o prawdziwym numerze wyciętym, prawdziwym naukowcom to niech poszuka historii Alana Sokal'a z lat 90tych.
czarna fortunaPiękny pomysł i zarazem genialny protest. Cudownie pokazali jak zjebaną grupą staje się grono akademickie które ma największy wpływ na przyszłe pokolenia. Problematyzowanie białego heteroseksualnego mężczyzny jako sposób na życie w ramach pracy grup feministycznych... Wiecie kto tworzył problemy i bohatersko z nimi walczył? Socjalizm
Trochę mylisz. Problemem są gówniane czasopisma z kategorii Predatory Journals które opublikują wszystko bylebyś zapłacił. A potem co durniejsi myślą że jak napisane to święte.
Publikowali w pismach "naukowych" pay-to-publish, w których płacili od 400 do 650 dolarów za publikację.
Poważne recenzowane (peer-reviewed) pisma nie przyjęły ich artykułów do publikacji.
Problemem są gówniane czasopisma z kategorii Predatory Journals które opublikują wszystko bylebyś zapłacił. A potem co durniejsi myślą że jak napisane to święte.
Myślicie, że przeciętny człowiek, który wierzy w 'straszne dżendery' wie jaka jest różnica między peer-review, a jego brakiem?
Co Wy. Ludzie głosują na PiS, oglądają TVPInfo, wierzą w to co mówią politycy, którzy grają na strachu i najniższych pobudkach…
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów