18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne
Trollowanie lvl 99
adam_one • 2013-06-01, 12:19
HAHA Świeży materiał z onetu Troll level 99

Posłanka Platformy Obywatelskiej została poproszona o ocenę kilku obietnic pochodzących z programu wyborczego PiS. - One wszystkie są na takim poziomie, że brakuje słów. To kpiny z ludzi! - stwierdziła jednoznacznie. Dopiero po chwili prowadzący wywiad Robert Mazurek przyznał się do małej manipulacji. W rzeczywistości kolejne cytaty były wyciągnięte wprost z... programu PO.

"Mam przed sobą program PiS, który obiecuje wielką modernizację Polski: 50 nowych mostów..." - wrabiał Ligię Krajewską Mazurek. - A trzy miliony mieszkań też dołożą? I jeszcze prezes obiecał, że urodzi się 200 tysięcy ludzi - ironizowała nieświadoma posłanka.

Skomentowała także m.in. pochodzący z "Narodowego programu wielkiej budowy" PO z 2007 roku pomysł budowy lotnisk w Olsztynie i Białymstoku. - Jakie uzasadnienie ekonomiczne mają porty lotnicze w tych miastach? Jak oni chcą te wszystkie lotniska utrzymać, z czego je zbudować? - dopytywała Krajewska.

Zanim dowiedziała się, że została wrobiona, zdążyła jeszcze w krótkich słowach podsumować domniemane pomysły partii opozycyjnej. - Życzę PiS powodzenia w realizacji tych cudów, ale to się nie nadaje do poważnej rozmowy - ucięła. Gdy dziennikarz "Rzeczpospolitej" przyznał się, że w rzeczywistości cytował program Platformy, na chwilę zamilkła.

- W odniesieniu do PiS te plany brzmią bardzo nierealnie, a cytowany dokument prezentował całość, czyli projekty i sposób ich finansowania. Tym różnimy się od PiS. Poza tym powstał w innej sytuacji gospodarczej - próbowała bronić się posłanka.

Stwierdziła, że nie można oskarżać PO o oszukiwanie ludzi, bo "być może ktoś, kto to przygotował, miał swoje wyliczenia". - Poza tym rok później rozpoczął się kryzys gospodarczy. Choć czasami rzeczywiście składa się pewne obietnice na wyrost, to prawda - przyznała.

Cały wywiad w weekendowym wydaniu "Rzeczpospolitej".

("Rzeczpospolita",jsch;GK)
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
cerastes 2013-06-01, 22:01
Teraz się będziesz przypierdalał do źródła.. gdzie napisałem że pisze z głowy idioto? i kto tu jest hipokrytą...

skończyły ci się argumenty bo przedstawiłem ci czynnik obniżenia cen ropy za PIS.. umiesz coś napisać konkretnego? 35 lat a teksty jak małego gnoja.. masz tam więcej śmiesznych emotek?

pewnie jeszcze jesteś wyjątkowy i wszystkie dane statystyczne i gospodarcze oraz wskaźniki masz wyryte na pamięć.. po to jest clrt+c i v żeby z nich korzystać..

napisałem ci że na szybko.. każdy kumaty zorientował by się że to wklejka.. ale ty jesteś wyjątkowy.

i jeszcze jedno.. na mecze to się chodzi a nie w TV ogląda

..nara frajerze
Zgłoś
Marbax 2013-06-01, 23:30
cerastes napisał/a:

Swoją drogą to wątpię w to co piszesz i jak ci się to nie powodzi. Stary gość z ciebie, a nie razi cię to że ktoś cie w żywe oczy kłamie.. Obiecując bajki przed wyborami, a robi coś całkiem innego. Afera za aferą że aż dymi.. a platfusormersi łykają farmazony jak pelikan..

Ja bym taką postawę zweryfikował, bo może żona ci robi takie rogi że chodząc po tym swoim pałacu rysujesz sufit

Oj tu posunąłeś się za daleko. Myślałem że to dyskusja na argumenty.
Nigdzie nie pisałem że jestem krezusem. Nie mam wielkiej wypasionej fury, ani willi pod miastem. Ale żyje mi się lepiej niż 5 lat temu i o niebo lepiej niż 15 lat temu. I tak jest u zdecydowanej większości polaków.
Dziś normalny zdrowy facet, bez szkoły, znajdzie bez większych problemów pracę za 2-3 tyś. Wiem to mało. Ale i tak można za to o niebo więcej niż za to co taki ktoś mógł zarobić 15 lat temu. Oczywiście oczekiwania wzrosły, ale to nie znaczy że jest gorzej.
I znowu nie wyciągaj pochopnych wniosków, to nie znaczy że akurat tyle zarabiam.
Zgłoś
DuckDodgers 2013-06-01, 23:35 1
Nie ma co z nim gadać, ja jestem zwolennikiem PO mimo że nie cierpię Tuska i świty, mam wyprany mózg przez TVN mimo że telewizji prawie nie włączam a na mecze Ligi Mistrzów, Premiership czy Ligi Europejskiej powinienem jeździć po Europie bo ich się nie ogląda w TV Pewnie ma magiczną kulę od prezesa i z niej wróży takie pierdoły
Zgłoś
Jarvis 2013-06-02, 11:39
@DuckDodgers

I widać, że nie czytasz ze zrozumieniem... na mecze się CHODZI, a nie jeździ.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem