📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Velture napisał/a:
No tak. Bo każdy na ulicy zagląda w siatki z biedronki...
Co za głupota.
Chyba się jeszcze nie obudziłeś do końca...
HAL9000/2 napisał/a:
ja nie mam spiżarki...
a ja reklamówki z Biedry, dogadujemy się na wspólny trolling cebulaków?
Velture napisał/a:
Co za głupota.
Kulturę i pewne przyzwyczajenia wynosi się z domu
Velture napisał/a:
Co za głupota.
gdybys sie przeszedl jak bedzie organizowany jakis marsz PO czy kodu na 100% nie opedzisz sie od pytan gdzie udalo Ci sie zrobic zakupy
wyjaśni ktoś?
Lepszy patent - Weź 50-cio calową plazmę pod pachę i idź przez miasto mówiąc ludziom, że promocja w nowo otwartym niedzielnym e-sklepie tam dwie ulice dalej i rozdają tv za pół darmo.
Ja mam lepszy pomysł na trolling: wyjść z domu i iść na spacer.
Niesamowite jest to że taka zwykła ustawa (oczywiście głupia bądź co bądź) wzbudza tyle emocji. Albo raczej odpowiednie służby (antypisowe) nie przepuszczą okazji aby zwykłym ludziom wmówic że zamknięte reale, auchany w niedziele to zagrożenie dla ich życia i wolności i demokracji. Ja pierdole.
Spiderowski napisał/a:
Niesamowite jest to że taka zwykła ustawa (oczywiście głupia bądź co bądź) wzbudza tyle emocji. Albo raczej odpowiednie służby (antypisowe) nie przepuszczą okazji aby zwykłym ludziom wmówic że zamknięte reale, auchany w niedziele to zagrożenie dla ich życia i wolności i demokracji. Ja pierdole.
Niesamowite, to jest to, że jeszcze pół roku temu tvn potrafił puścić wypowiedzi takie jak:
"W Niemczech tak już dawno jest, dlaczego Polska jest ciągle taka zacofana"
"Ludzie potrzebują wolnej niedzieli, żeby spędzić czas z rodziną"
A teraz puszczają w kółko reportaże o tym jakie to złe, jak to Czechy tak miały i się z tego wycofały my też powinniśmy (mimo, że to dopiero pierwsza taka niedziela), a Polacy jak to Polacy i tak znajdą obejście tej ustawy.
tak trudno zaplanować zakupy, aby odpocząć jeden dzień bez,
cóż upodabniamy się do wyjątkowo ,, inteligentnego,, społeczeństwa amerykańskiego
cóż upodabniamy się do wyjątkowo ,, inteligentnego,, społeczeństwa amerykańskiego
HiHtitmamnan napisał/a:
wyjaśni ktoś?
Ludzie dostali pierdolca na punkcie zamkniętych sklepów w niedziele i wymyślają jakieś śmichy chichy, które są tak śmieszne jak sznurowanie butów. Nie ma za co
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów