co za idiotki
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
co to kurwa jest?
Głupie cipy Na widok tego małego gejka od razu kisiel w majtkach (a przy okazji woda w mózgu) sadistic.pl/images/smiles/5f9fd5d937f5.gif
Gruby84 napisał/a:
Może chuj nie muzyk, możesz przeszczep, ale do chuja też chciałbym mieć armie kuciapek na pstryknięcie palca.
zrób się na bibera
Jakby nie śpiewał, jakby nie wyglądał i tak porucha więcej niż my tutaj wszyscy razem wzięci
Who The Fuck Is Justin Bieber?
Te dzieci zachowują się jak zombie... a co do rucahania, wolę dumać mądrzejsze dziewczęta, wiadomo gdzie takie coś się walało?
Czy ja dobrze widzę? Koleś z lewej ma na koszulce napisane bieber w kształcie loga zespołu Slayer. Profanacja kurwa!Całkiem już tym pedałom we łbach chuje zawróciły.
Można na to zaeragować tylko w jeden sposób czyli " "
Ciekwe ile z tych przyglupich nastolatek ma nad lozkiem powieszone zdjecie swojego idola:D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów