📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
58 minut temu
Nie wiem kto jest głupszy. 'ofiara' czy 'oskarżony'.
Sam jak miałem te 14 lat to sobie siedziałem na roznych czatach i pierdolilem tak z dziewczynami w swoim wieku wiec chuj wie czy to pedofil czy zwykły gimbus.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Sam jak miałem te 14 lat to sobie siedziałem na roznych czatach i pierdolilem tak z dziewczynami w swoim wieku wiec chuj wie czy to pedofil czy zwykły gimbus.
Popieram akcje! Pierdolone zboki!
ale gówno
ToJaArturo napisał/a:
ale gówno
Powiedział Twój stary na porodówce, gdy mu Ciebie pokazali
Akcja dobra Popieram
@up jakiś Ty groźny...
Wspomnę tylko, że nasi przodkowie z dziewczynami w takim wieku się żenili, więc bez przesady z tą spiną Pedofilia to pociąg do dzieci dużo młodszych niż 13-14 lat.
Niby kobiet się o wiek nie pyta przez co można sie grubo pomylić : |
Powinni robić tak: umawiać sie z taką osobą konkretnym miejscu o konkretnej porze,zza rogu powinno wychodzić paru chłopa i tłumaczyć ręcznie takiej osobie pewne sprawy..btw kiedyś był post o grupce takich ludzi z rosji co sie tym zajmują
tak dla przypomnienia jak to sie powinno robić: sadistic.pl/ruski-pedofil-dostaje-wpierdol-vt190910.htm?highlight=rosja+pedofil
tak dla przypomnienia jak to sie powinno robić: sadistic.pl/ruski-pedofil-dostaje-wpierdol-vt190910.htm?highlight=rosja+pedofil
Haha! o kurwa też tak robiłem. A z jednym to się umówiłem i gościu 200km. przyjechał w dane miejsce. Planuję umówić się z takim pedofilem i go zmasakrować.
Troling kurwa... Jak dla mnie to prowokacja jest ale co ja tam wiem.
P.S czy troling, trolowanie nie powinno być pisane trolling, trollowanie?
P.S czy troling, trolowanie nie powinno być pisane trolling, trollowanie?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów