Uzyj wyobrazni, np. Moim zdaniem pan w okularach byl w drodze na obiad rodzinny ze swoja luba gdy ta juz nie wytrzymala tego ciaglego napiecia i wyznala mu w koncu ze pierdoli sie z sasiadem na dodatek z ktorym pan w okularach jezdzi co weekend na ryby, Pech chcial ze drugi pan ktory kameruje wozil sie swoim brand new autem i byl krolem szosy przy tym jezdzac jak pizda wiec pan w okularach dal upust swoim emocjom i skutek koncowy mozna zauwazyc na powyzszym materiale.
Kto by pomyślał. Koleś wygląda raczej jak pizda a tu takie ekscesy. Chuj wie o co poszło ale podejrzewam, że po prostu mu się nazbierało i musiał to z siebie wyrzucić
samochody są zatrzymane na drodze, więc przyczyną jest sytuacja na drodze przed nagraniem. A czy idiota i furiat, czy furiat, ale z racją, tego się nie dowiemy, przynajmniej nie w tym odcinku...
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Ilu z was jeździ z pałą w samochodzie? Ja tam ewentualnie mam co najwyżej szpadel, no może jak zapomnę zabrać do domu to
Ja mam piłę łańcuchową, a co?
Czemu jak pizda? Bo nosi okulary? Myślałem że ocenianie pizdowatości na podstawie bryli skończyło się w podstawówce.
Morda tam pizdowaty okularniku.
I ma wydziargane ręce. Pewnie jechał do rodziców swojej dziewuchy na niedzielny obiadek i chodził od rana wk***iony to w końcu pękł. Koleś po prostu był w złym miejscu o nieodpowiednim czasie.
włąśnie, wydziarana dłoń - zapewne jakaś włoska famila z new york
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów