...bez zabezpieczeń. Źródło podaje, że to instruktor zaplątał się tuż przed startem. Wrzucam całość bo fajne widoczki, w 57 sekundzie gość puścił uprząż na wysokości, która pozwoliła mu na ponoć ,,bezpieczne lądowanie" (a przynajmniej tako rzecze opis).
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jakby wlecieli w linię WN to by był piękny hat trick
opis nie kłamał - gościowi nic się nie stało
Filmik po "wylądowaniu"
Wiewór napisał/a:
Hahaha laska najlepsza. Chuj tam że typ może zaraz zginąć. Najważniejsze to nagrywać.
A co miała/mogła zrobić?
Janusz_k napisał/a:
A co miała/mogła zrobić?
Wyjebać kamerę i pomoc mu się trzymać?
Kurwa mać. Jebana idiotka widzi, że typ ledwo się życia trzyma to ni chuj nie pomoże tylko jebany selfie stick musi trzymać z przyzwyczajenia do dzierżenia drąga, bo musi swój zjebany, zamaskowany ryj pokazywać wszystkim. Na bazie swoich naturalnych odruchów mogła go chociaż nogami objąć. Tępe kurwisko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów