📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
Szlajając się z kumplami po mieście,przechodząc koło urzędu miasta.W przejeżdżającej ciężarówce z piaskiem,jebnęła jedna z opon bliźniaka.Baba co szła przed nami chyba zawału dostała bo jebnęła na glebę. Myśmy spierdolili jak szczuty (po 11-12 lat mieliśmy).Jebnięcie było takie że koleś i ja dostaliśmy po nogach żwirem z ulicy.Uczucie takie jakby ktoś z wiatrówki napierdalał serią.
Kolesie wkręcali mi że słuch straciłem.Gadali tylko ustami nie wydając dźwięków.Huje.
Hmm... W sumie kierowcy też nie słyszałem.Samochodów też nie.
Słuch wrócił po jakichś 3-4 dniach.
Teraz bekę z tego mamy nieraz jak się gdzieś na imprezie spikniemy z kumplami. Ale wtedy to trochę się kurwa srałem,że nie będę słyszał do końca życia.
Tylko jakiś jebany pisk 24/h na dobę.Nawet podczas snu.
Kolesie wkręcali mi że słuch straciłem.Gadali tylko ustami nie wydając dźwięków.Huje.
Hmm... W sumie kierowcy też nie słyszałem.Samochodów też nie.
Słuch wrócił po jakichś 3-4 dniach.
Teraz bekę z tego mamy nieraz jak się gdzieś na imprezie spikniemy z kumplami. Ale wtedy to trochę się kurwa srałem,że nie będę słyszał do końca życia.
Tylko jakiś jebany pisk 24/h na dobę.Nawet podczas snu.
Zasysacz napisał/a:
Na wschodzie to wcale nie musiał być wystrzał a wyziew
To akurat na północy.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów