18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Truchło kotka
saganov • 2013-11-16, 22:07
Witam

Mój pierwszy temat. Jak chcecie to linczujcie, w końcu to sadistic. Sprzątałem dziś piwnice, niemożewny smród. W końcu dokopałem się do ciekawego znaleziska, które wyciągnąłem na światło dzienne coby fotki lepsze wyszły.

Ps. Więcej nie będzie, do piekła kicnął.
Zgłoś
Strawator 2013-11-16, 22:09 3
O skurwysyn te kły to na naszyjnik.
Zgłoś
90luckypl 2013-11-16, 22:09 9
Czy on nie żyje?
Zgłoś
saves 2013-11-16, 22:10 2
Napaliłeś nim w piecu?
Zgłoś
K................Y 2013-11-16, 22:23 2
Mi to (szczególnie ze względu na zęby i dosc duze poduszki na lapkach) wygląda na psa ale co ja tam kurwa wiem.
Zgłoś
yoyoyo 2013-11-16, 22:31 1
Wygląda na niezłego skurwiela.
Zgłoś
161ZT650 2013-11-16, 22:34 3
Czupakabra a nie kot Dzwoń do faktu
Zgłoś
minimaluser 2013-11-16, 22:48
kurwa zrobcie cos z tym trollem - spamerem... administracja spi ?
Zgłoś
LaChupacabra 2013-11-16, 23:43
Pozwoliłeś żeby coś kurwa tak jebało przez co najmniej kilka tygodni w piwnicy? Nosz ja pierdolę, jesteś cyganem?

KwejkPANY napisał/a:

Mi to ... wygląda na psa ale co ja tam kurwa wiem

Weź otwórz encyklopedie i poszukaj hasła "kot" bo chyba nigdy nie widziałeś.
Zgłoś
Prospect0r 2013-11-16, 23:54
Mogłeś czaszkę zabrać jako trofeum. Marnotrawstwo.
Zgłoś
pawelnie@ 2013-11-17, 0:06 1
Na moje to pies.. ale co ja tam wiem..
Zgłoś
samaelpl 2013-11-17, 3:47 108
Naprawiłem Ci kotka i kupiłem mu obrożę z GPSem, żeby Ci się tak łatwo nie zgubił. Nie dziękuj.
Zgłoś
hgh 2013-11-17, 11:13
Piwko za ruszanie martwego kotka, najpierw lezal na trawie, pozniej na tej bialej tacce.
Zgłoś
JezTuptajacyNoca 2013-11-17, 13:07
Wyscie kurwa kota widzieli...

W sumie chuj tam, to kot.
Zgłoś
Perezz 2013-11-17, 13:14
Ładne zdjęcie twojej starej
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów