kpaxian napisał/a:
chemitraile, to akurat prawda od lat obserwuję, że chuje nam czymś spryskują, nikt mi nie wmówi, że samoloty układają sie w krzyżyki i litere a tak przypadkowo i jakoś zawsze w słoneczny dzień
Wow! PRAWIE załapałeś. No ciutkę brakuje.
1) " nikt mi nie wmówi, że samoloty układają sie w krzyżyki i litere a tak przypadkowo"
nikt nie mówi, że 'krzyżówki' są przypadkowo - korytarze powietrzne maja okreslone trasy. Dodatkowo kazde lotnisko ma droge podchodzenia, odejscia, etc.
Z grubsza wygląda to tak:
Mapy te są dostępne np tutaj:
pl-vacc.org/pol3/files.php?d=maps
2) "jakoś zawsze w słoneczny dzień"
I to jakoś nigdy Cie nie zastanowiło? Smugi kondensacyjne powstają w określonych warunkach, i potrafią być bardzo zróżnicowane. Ich rozpraszanie sie może zależeć od ciśnienia, wilgotności powietrza, temperatury i masy innych rzeczy. Taka sama smuga, w zależności od pogody może utrzymywać sie kilka godzin, albo kilka minut. I nie ma w tym żadnej magii, chemii, ani niczego innego.
ps.
Ręce mi opadają. Może jedno. Ostatnie pytanie.
Jeśli. Ktoś. Opryskiwałby kraj... to musiałoby być za zgodą naszego rządu.
- A czy nasz rząd oddycha innym powietrzem?
Trując nas, truliby też siebie. Każda jednostka w powietrzu wchodzi w przestrzeń danego kraju za zgodą tego kraju. Zwłaszcza odrzutowce, które to pozostawiają większość smug nie mogłyby przelecieć 'pod radarem'. Politycy okradają obywateli, z rynku wyprowadzane są olbrzymie kwoty, bańki finansowe ogałacają rezerwy finansowe. Naprawdę jest dużo więcej spisków, którymi warto się zająć bo są bardziej realne niż chemtrails. Howgh.