18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (3) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:00
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:47
Trud życia Pana Menela
Cheburashek • 2013-04-30, 22:57
Jeszcze ciepły autentyk:

Sytuacja dość typowa, parking pod Bezdomką, pakuję zakupy, Pan Menel rasy stacjonarnej podchodzi i zagaduje o grosze do bułki. Nie zastanawiając się, daję mu, licząc na spokój, a ten zaczął monolog rozżalonym głosem:
-Wie pan, jacy ludzie teraz są? Ja kulturalnie proszę o jakieś grosze, bo głodny jestem, a oni mi piwo dają. I co ja teraz mam zrobić?! (tu pokazuje na piwo w kieszeni). Muszę je wypić! A ja chciałem jeść, ludzie już tego nie rozumieją, tylko o piciu myślą!

I ja się pytam, jak tu żyć?
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
toni32pl 2013-04-30, 23:40 16
Niech odda biednym
Zgłoś
Maciuru 2013-04-30, 23:49
Jakiś wyjątek
Zgłoś
RockyWood 2013-04-30, 23:58
niech się cieszy że żubrówki nie dostał...
Zgłoś
marna 2013-05-01, 0:17 42
kiedyś byłam świadkiem jak pan z nizin społecznych przyszedł do sklepu i mówi "poproszę śmietanę i zapałki" i pani spod lady wyciągnęła mu dwa piwa, na co pan podziękował serdecznie i zapłaciwszy wyszedł.
Zgłoś
defrastrator 2013-05-01, 0:47
Kto by postawił piwo menelowi?
Zgłoś
P................M 2013-05-01, 5:01
Jak sponsorujesz menela, to przyczyniasz się do upadku naszego kraju !!! Po chuj nierobolowi dajesz kasę ??? Pojebało cie ???
Zgłoś
sawass 2013-05-01, 9:06
Piwo ma więcej kalorii niż bułka a jełop jeszcze narzeka... Kraj upadł....
Zgłoś
stworek 2013-05-01, 10:32 1
Cheburashek napisał/a:

I ja się pytam, jak tu żyć?

Jak to jak ? Najebanym !
Zgłoś
pokacycedamciciastko 2013-05-01, 10:54
@PANxxxBDSM

obyś kiedyś nie musiał sam prosić o pieniądze
Zgłoś
buer2008 2013-05-01, 11:03
Musisz to gdzieś zgłosić, takiego menela to chyba gdzieś do muzeum trzeba oddać.
Zgłoś
Suka_Blyat 2013-05-01, 11:03 2
PANxxxBDSM napisał/a:

Jak sponsorujesz menela, to przyczyniasz się do upadku naszego kraju !!! Po chuj nierobolowi dajesz kasę ??? Pojebało cie ???

Jest różnica między dawaniem nierobowi kasy osobistej z własnej, nieprzymuszonej woli, a dawaniem im zasiłków. Otóż w tym drugim wypadku przyczynia się to do upadku naszego kraju, bo po co pracować jak dają za darmo kilka stówek, do tego można dorobić gdzieś se na czarno?
Nie widzę nic złego w dawaniu komukolwiek drobniaków, czy to menelowi, czy starszej osobie, która faktycznie chce kupić sobie za to kawałek chleba. Po to mamy wolną wolę i rozum, że możemy sami zadecydować: dać czy nie dać.
Zgłoś
A................h 2013-05-01, 11:26 1
Niesamowita historia... na pewno ciągle powtarzałeś ją sobie w głowie i trochę pod nosem całą drogę do domu, na końcu dodając "sadol, sadol", zeby tylko nie zapomnieć jej tu dodać. Efekt osiądnięty. Popularność i ilość piw zdobywają szczyty, gratuluję. Na pewno nawet nie zdążyłeś rozpakować zakupów po powrocie do domu. Od razu do komputera
Zgłoś
R................t 2013-05-01, 11:54
Sprzedać piwo innemu bezdomnemu i kupić bułki.
Zgłoś
oozyxak0o 2013-05-01, 11:56
No właśnie,co to kurwa za kraj,gdzie ludzie z bezdomnego robią ćpuna...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem